Sub soarele Ecuatorului – serial portughez TVR 2
TVR 2 va redifuza in curand mini-seria portugheza Sub soarele Ecuatorului (Equador – 2008), o drama romantica de epoca. Aceasta productie este considerata una dintre cele mai impresionante productii portugheze si a debutat pe 21 decembrie 2008 in Brazilia, pe postul TVI.

Rezumat serial Sub soarele Ecuatorului
In 1905, Luis Bernardo Valenca (Filipe Duarte), un burlac de 37 de ani, proprietarul unei mici firme de livrari, se bucura de luxul societatii din Lisabona. Insa, viata lui este schimbata radical atunci cand Regele Carlos I al Portugaliei il invita sa devina guvernatorul insulelor São Tomé si Principe.

Luis Bernardo este un tanar antreprenor din Lisabona iar actiunea se desfasoara la inceputul secolului XX. Avand o gandire strategica, acesta constata ca puterile straine incearca sa elimine competitia pe piata producatorilor de cacao din Portugalia incurajand boicotul cumpararii acestui produs, pe motiv ca ar fi folositi sclavi pentru munca din aceasta industrie.

Luis Bernardo scrie un articol in care detaliaza aceasta situatie si este invitat de Regele Carlos I al Portugaliei sa devina guvernatorul insulelor São Tomé si Principe timp de trei ani pentru a investiga daca intr-adevar se practica sclavia in zona si pentru a convinge englezii ca sclavia este ceva de domeniul trecutului.

Pentru Luis Bernardo, aceste noi indatoriri reprezinta sfarsitul vietii sale obisnuite in capitala si inceputul exilului pe insule departe de restul lumii cunoscute de el. Serialul se concentreaza si pe instinctul personajului principal care va trebui sa ia deciziile corecte.

Sub soarele Ecuatorului – serial portughez TVR 2

In acest serial vom vedea actori precum Filipe Duarte (Variações: Guardian Angel – 2019), Maria João Bastos (Misterele Lisabonei – 2010), Marco D’Almeida (Night Train to Lisbon – 2013, Fatima – 2020), José Wallenstein, Paula Lobo Antunes si altii.

Mini-seria Sub soarele Ecuatorului a mai fost difuzata de Televiziunea Romana in vara anului trecut. Desi inca nu avem informatii despre data la care va incepe difuzarea serialului, va fi difuzat de luni pana joi, de la ora 00:00.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom cunoaste data la care va incepe difuzarea serialului pe TVR 2.

Update 07.07.2021: Serialul este difuzat in fiecare zi de luni, miercuri si joi, lunea si miercurea este difuzat de la 00:00 iar joia de la 23:55; Se poate viziona si in reluare de la ora 04:05 dimineata;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.