Jurnalul / A naibii dragoste – Warner TV
In acest articol vom detalia cateva filme de comedie si drama ce vor fi difuzate pe postul Warner TV in luna februarie.

Wedding Crashers / Spargatorii de Nunti (2005) – 7 februarie, ora 20:15. John (Owen Wilson) si Jeremy (Vincent Vaughn) sunt doi prieteni si pareneri de afaceri carora le place sa participe la petreceri de nunta pentru atmosfera romantica. Totul merge perfect pana cand la o nunta Jeremy si John au in plan sa le seduca pe domnisoarele de onoare Claire (Rachel McAdams) si Gloria (Isla Fisher).

In incercarea de a o seduce pe Claire, John are parte de o surpriza, el va avea un rival in batalia pentru Claire. Filmul Spargatorii de Nunti a fost regizat de David Dobkin si are durata de doua ore. Pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Eat, Pray, Love / Mananca, roaga-te, iubeste (2010) – 14 februarie, ora 20:05. Filmul Mananca, roaga-te, iubeste este realizat dupa romanul scris de Elizabeth Gilbert. Liz (Julia Roberts) este o femeie casatorita, care isi da seama ca relatia cu sotul ei nu mai merge ca la inceput, asa ca divorteaza. Pentru a se regasi, Liz hotaraste sa calatoreasca prin lume. In calatoria sa, nu numai ca se va regasi dar va gasi si o noua iubire.

Filmul Mananca, roaga-te, iubeste are durata de doua ore si 13 minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

The Notebook / Jurnalul (2004) – 16 februarie, ora 20:15. Filmul Jurnalul este facut dupa romanul lui Nicholas Sparks. Filmul prezinta povestea de dragoste intre doi tineri care au trait in anii ’40. Noah (Ryan Gosling) este un tanar sarac care o intalneste pe Allie (Rachel McAdams), o fata bogata la un carnaval. Cei doi tineri se indragostesc insa din cauza diferentei sociale parintii lui Allie nu sunt de acord cu relatia celor doi.

Filmul Jurnalul are durata de doua ore si 3 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,8.

Jurnalul / A naibii dragoste – Warner TV

Man Trouble / Cand barbatii nu-ti dau pace (1992) – 21 februarie, ora 20:20. Filmul Cand barbatii nu-ti dau pace spune povestea de dragoste dintre un dresor de caini si o cantareata de opera.

Din distributia filmului fac parte Jack Nicholson si Ellen Barkin. Filmul Cand barbatii nu-ti dau pace are durata de o ora si 40 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,7.

Crazy, Stupid, Love/ A naibii dragoste (2010) – 28 februarie, ora 20:15. Cal (Steve Carell) si Emily (Julianne Moore) au o casnicie nefericita. Intr-un bar, Cal il intalneste pe Jacob (Ryan Gosling) care este expert in a cuceri femei frumoase. Viata lui Cal ia o intorsatura ciudata atunci cand Jacob se indragosteste de fiica lui.

Filmul a naibii dragoste are durata de o ora si 58 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.