Yellowstone – disponibil pe Netflix insa doar cu 2 sezoane
Yellowstone (2018) este una dintre cele mai bune productii western lansate in ultimii ani, recent a fost adaugat si pe Netflix insa doar cu primele 2 sezoane.

Yellowstone urmareste familia Dutton condusa de John Dutton, care controleaza cea mai mare ferma din SUA, insa intr-un continuu asediu din partea celor care il invecineaza: dezvoltatori imobiliari, o rezervatie Indiana si primul Parc National al Statelor Unite ale Americii.

In serial putem vedea actori cunoscuti precum Kevin Costner (a castigat 2 premii Oscar cu Dances with Wolves – 1990), Luke Grimes (American Sniper – 2014, The Magnificent Seven – 2016), Kelly Reilly (Pride & Prejudice – 2005, Sherlock Holmes – 2009, Flight – 2012), Wes Bentley (nominalizat la un premiu BAFTA cu American Beauty – 1999), Cole Hauser (Good Will Hunting – 1997, 2 Fast 2 Furious – 2003, Dazed and Confused – 1993), Kelsey Asbille (Fargo – 2020, Wind River – 2017) si altii.

Yellowstone a fost nominalizat la un premiu Emmy iar pe IMDb are o nota foarte buna, 8.7 din peste 200.000 de recenzii, ocupand locul 163 in topul celor mai bine cotate seriale din toate timpurile.

Cand va fi Yellowstone disponibil integral pe Netflix?

Netflix a adaugat pe 15 ianuarie doar primele 2 sezoane ale serialului Yellowstone iar reprezentantii platformei nu au anuntat cand va fi disponibil integral. Insa, avand in vedere ca serialul este disponibil integral pe SkyShowTime, probabil acestia au exclusivitate pentru a difuza integral serialul. Avand in vedere ca este un serial de succes, probabil in viitorul apropiat vom vedea si celelalte sezoane pe Netflix.

Yellowstone – disponibil pe Netflix insa doar cu 2 sezoane

Yellowstone are 5 sezoane si 53 episoade (au fost difuzate 47 pana in prezent) iar in ceea ce priveste sezonul 6, exista dubii ca serialul ar mai avea inca un sezon. Kevin Costner ar fi intrat in conflict cu Taylor Sheridan, creatorul serialului si exista sanse ca serialul sa se anuleze. Insa, mostenirea Yellowstone ar putea fi tinuta in viata cu spin-off-uri.

In prezent exista doua serii spin-off realizate de Taylor Sheridan care au avut de asemenea un mare succes:

 • 1883 – a avut 10 episoade lansate intre 2021 – 2022
 • 1923 – a avut 9 episoade lansate intre 2022 – 2023

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

  • Preturile abonamentelor Netflix nu au fost marite.Pentru un extraabonat este 2,99 E, abonamentul Minim este 4,99, Standard 9,99 si Premium 11.99.Sunt cam aceleasi preturi de cand a fost platforma in Romania.In ceea ce priveste acest serial a fost detaliat motivul pentru care Netflix nu poate difuza toate sezoanele, ele sunt exclusiv pe SkyShowtime unde abonamentul incepe de la 2,79 E pe luna(pentru un an intreg) sau 3,99 pe luna daca nu vrei un abonament valabil 1 an…Insa un lucru bun la Netflix este ca platforma prezinta si alte productii de la platformele concurente, pe cand viceversa nu este valabila…In ccea ce priveste strict acest serial, el este disponibil pe Netflix pentru un numar limitat de tari, doar 18 la numar

 1. Fiind produs pt Paramount Network (care are și Skyshowtime) este logic că toate sezoanele vor apărea pe Skyshowtime prima oară, ulterior, cine dorește poate cumpăra drepturile (gen Netflix) dar la ceva distanță.

  • Pe SkyShowTime sunt toate cele 5 sezoane deja. Netflix asa face cu toate serialele chiar si cele facute de ei. Le pune pe bucati nu toate sezoanele o data asa cum ar fi normal.

   • Ce serial produs de Netflix a fost lansat cu sezoanele la distanta de luni??? Ca un sezon este impartit in doua, e cu totul altceva si nu este singurul producator de seriale care face asta. Sa nu uitam de AMC cu The Walking Dead care a impartit ultimul sezon in 3 parti, sau Starz cu Outlander…Si exemplele sunt de ordinul zecilor, in mare parte datorita marketigul si montajului.Se doreste a vedea ce succes are serialul si asa se poate rescrie unele capitole, in sensul finalizarii serialului sau/si continuarii lui..De exemplu Bridgerton sezonul 3 va fi impartit in 2 parti a cate 4 episoade sperand a creste suspansul, totodata se pare ca serialul a deviat de la ordinea actiunii din carti astfel ca in functie de rating se va decide cum va continua povestea, ultimul episod avand mai multe variante de final…In ceea ce priveste Yellowstone urmatorul sezon va fi disponibil in cateva luni , mai precis la sfarsitul lui iunie se pare datorita exclusivitatii Sky…O mica corectura , pana acum serialul are 47 de episoade, nu 53.La finalul lui decembrie va avea 53…

    • Tanarul croitor ( serial turcesc) sezoanele 2 si 3 au fost lansate la 1 an 1 an jumatate fata de primul sezon The Crown la fel Lucifer si exemplele pot continua

     • The Tailor n-a fost produs de Netflix, ei doar au cumparat drepturile, pe Netflix Turcia sezoanele au fost lansate la diferenta mica.The Crown n-a fost filmat in intregime si a fost decalat un pic datorita mortii reginei Elisabeta a 2, iar Lucifer a fost readus la viata dupa ce a fost anulat de Fox…