Sisif – sezonul 2 Netflix
Serialul „Sisif” cunoscut si sub denumirea „Sijipeuseu: The Myth” ocupa astazi locul 8 in topul celor mai vizionate seriale Netflix din Romania. Primul sezon al acestei serii a fost lansat pe Netflix in data de 15 aprilie, iar in doar trei zile de la aparitie se claseaza deja in top 10 cele mai vizionate seriale.

Sezonul 1 al serialului „Sisif” este alcatuit din 16 episoade si a strans pana in acest moment 1.169 de recenzii pe IMDb. In urma recenziilor serialul a obtinut nota 7. Incadrat la genurile drama, fantezie, actiune si SF, povestea serialului dar si mai multe informatii despre acesta sunt prezentate aici.

Va urma „Sisif” sezonul 2? Ei bine, multi fani ai serialului coreean asteapta inca raspunsul la aceasta intrebare. Conform evolutiei pe care a avut-o de la lansare si pana acum (top 10 Netflix) si a cotatiei obtinute pe IMDb dar si pe alte site-uri de profil, din punctul nostru de vedere un al doilea sezon al serialului ar avea un succes cel putin egal cu cel al primului.

Sisif – sezonul 2: data lansarii 
Pana in acest moment nu a fost confirmata reinnoirea seriei cu inca un sezon. Asadar, momentan nu putem vorbi despre o data de lansare a sezonului 2. Filmarile primului sezon au inceput in luna mai a anului trecut (2020) si au luat sfarsit la inceputul lunii decembrie a aceluiasi an, perioada in care au fost mici intarzieri din cauza pandemiei. Asadar, daca ar fi sa speculam lansarea unui al doilea sezon, in functie de timpul de filmare si perioada de lansare, din punctul nostru de vedere, filmarile sezonului 2 ar fi gata la sfarsitul acestui an sau la inceputul anului viitor (2022).

Sisif – sezonul 2 Netflix

Ramane de vazut daca seria sud-coreeana „Sisif” va fi reinnoita si vom reveni cu informatii pe parcurs ce vor fi facute publice. Nu uitati sa ne urmariti sectiunea „Emisiuni si Seriale” a site-ului pentru a fi la curent cu noutatile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.