Kiya si eroii din Kimoja – serie noua Disney Junior

Postul de televiziune Disney Junior va difuza din 4 septembrie un nou serial de desene animate. Serialul se numeste Kiya and the Kimoja Heroes / Kiya si eroii din Kimoja (2023). Seria animata va fi difuzata din 4 septembrie, de la ora 07:30, de luni pana vineri.

Serialul spune povestea a trei prieteni din orasul african Kimoja City. Cei trei prieteni si eroii serialului sunt: Kiya, Jai si Motsie. Ei apara orasul Kimoja de raufacatori. Cand aud sunetul unei tobe (prin acel sunet sunt avertizati localnicii orasului ca sunt in pericol), cei trei prieteni se duc in sediul lor numit Crystal Eyes si se echipeaza de lupta, isi pun pe cap bandane si se duc sa infrunte raul.

Serialul Kiya si eroii din Kimoja se aseamana mult si cu alte desene animate ce sunt difuzate pe postul Disney Junior, cum ar fi Eroi in pijama sau Armura de Jad. Acest lucru se intampla deoarece casele de productii Entertainment One, Frog Box Production si Team TO produc cele trei seriale.

Kiya si eroii din Kimoja – serie noua Disney Junior

Din cele 5 episoade care vor fi difuzate in cursul saptamanii, 4 vor putea fi vazute in reluare si sambata de la ora 16. Serialul Kiya si eroii din Kimoja are un sezon cu un total de 26 episoade, durata fiecarui episod este de 11-12 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Disney Junior isi respecta traditia de a lansa in fiecare toamna cate un serial. Aceasta traditie dateaza din toamna anului 2017 cand postul a lansat serialele Prietenii catelusi si Vampirita, care au fost lansate in octombrie 2017.

Disney Junior este un post cu licenta tematica – desene animate, difuzand productii pentru prescolari. Postul de televiziune se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi Digi, Vodafone, INES, Focus Sat sau Orange.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.