La bine si la greu – premiera Pro 2
Pro 2 pregateste difuzarea unui nou serial turcesc numit La bine si la greu (titlu original: Iyi Günde Kötü Günde / Happily ever after – 2020). Serialul este o comedie romantica care a fost difuzata in Turcia de Star TV.

Rezumat serial La bine si la greu
Leyla (Elçin Sangu) este parasita de barbatul pe care il iubeste chiar in ziua nuntii lor. Ea este o organizatoare de nunti iar lucrurile sunt cu atat mai dificile cu cat trebuie sa planifice nunta in care mirele este barbatul care a parasit-o in ziua nuntii sale. Serialul este despre visuri de casatorie, dragoste si inceputuri noi.

Serialul are doar 6 episoade difuzate in 2020 iar pe IMDb a obtinut nota 6.4 din 665 de recenzii. Reprezentantii Pro 2 nu au mentionat inca data premierei serialului si zilele in care va fi difuzat insa vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii concrete.

La bine si la greu – premiera Pro 2

In acest serial turcesc vom vedea urmatorii actori: Elçin Sangu (La rascruce – 2018), Ozan Dolunay (Nemilosul Istanbul – 2019), Yasemin Kay Allen (Chestiune de onoare – 2014, Elif – 2008), Senay Gürler (Avrupa Yakasi – 2004, The Miracle 2: Love – 2019, What’s a human anyway? – 2004), Hakan Salinmis (Chestiune de onoare – 2014), Hande Yilmaz, Deniz Isin si altii.

Kanal D elimina din grila filmul turcesc Dragoste Eterna

Filmul Dragoste Eterna era programat pentru difuzare pe Kanal D maine de la ora 22:00 insa a fost inlocuit cu filmul din SUA Super Chef (Burnt – 2015), cu Bradley Cooper, Sienna Miller si Daniel Brühl.

Desi serialele turcesti au audienta in Romania, e posibil ca aceasta modificare sa fie efectuata din cauza audientelor mici in cazul difuzarii filmelor turcesti. Recent, Kanal D a mai difuzat doua filme turcesti.

Filmul Super Chef prezinta personajul Adam Jones, un chef care si-a distrus cariera prin consumul de droguri si comportament nepotrivit. Acesta incearca sa isi refaca viata profesionala intorcandu-se in Londra pentru a prelua un restaurant care poate primi trei stele Michelin.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU