Neata cu Razvan si Dani aniverseaza 14 ani
Postul de televiziune Antena 1 anunta ca luni, 14 februarie, emisiunea Neatza cu Razvan si Dani va implini 14 ani de cand se afla in grila postului. Telespectatorii emisiunii Neatza cu Razvan si Dani vor avea parte luni de numeroase surprize din partea celor doi prezentatori.

In emisiunea aniversara vor veni in platoul emisiunii invitati de exceptie, printre acesti invitati ii vom enumera pe: Anca Baniciu, magicianul Robert Tudor, Trupa FreeStay (va sustine un mic recital), Mandinga, Antonia si altii. Toti invitatii din editia de luni vor primi buletin de SuperNeata.

In cadrul editiei aniversare, telespectatorii vor vedea imagini de acum 14 ani din cadrul primelor editii ale emisiunii matinale. Producatorul emisiunii, Elena Paun, a declarat ca se bucura ca de 14 ani membrii echipei sunt aceiasi si a mai completat ca emisiunea se va tine de promisiune si va aduce in fata telespectatorilor o noua perceptie asupra subiectelor de actualitate.

De-a lungul timpului, emisiunea Neata cu Razvan si Dani s-a realizat in cele mai interesante locuri ale Romaniei, cum ar fi: la munte, la mare, in mall sau chiar pe o insula din Delta Dunarii inclusa de UNESCO in circuitul rezervatiilor mondiale ale biosferei.

Neata cu Razvan si Dani aniverseaza 14 ani

Prima editie a emisiunii a fost difuzata pe postul Antena 1 in 2008. Inainte  de aceasta emisiune, Antena 1 a avut numeroase variante de matinal printre care amintim: un matinal numit Neata (era prezentat de Horia Brenciu intre anii 2000- 2002), iar ultima varianta de matinal pana la venirea celor doi prezentatori in cadrul trustului Antena, postul Antena 1 avea in grila un matinal prezentat de Dan Capatos si Cristina Cioran. Dupa emisiunea matinala, Dan Capatos a inceput o emisiune nocturna.

Razvan si Dani au venit la Antena 1 cu emisiunea lor matinala de la National TV unde cei doi prezentau matinalul alaturi de Andreea Spataru, fosta Miss Playboy 2005. Pe National TV, emisiunea matinala prezentata de Dani si Razvan se numea Dimineata cu Razvan si Dani.

Emisiunea Neata cu Razvan si Dani este cel mai urmarit program matinal inregistrand audiente foarte bune. Antena 1 se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.