Muzica tradarii revine pe Pro 2
Telenovela mexicana Muzica tradarii (I am the Queen / La Reina Soy Yo, cunoscuta anterior si ca Puro Flow – 2019) va fi redifuzata de luna aceasta de Pro 2. Aceasta telenovela a fost produsa de Teleset si Sony Pictures pentru Televisa, avand premiera in Mexic pe Las Estrellas.

Rezumat Muzica tradarii
Telenovela prezinta povestea lui Yamelí Montoya, o muziciana frumoasa si talentata care este tradata de barbatul pe care il iubeste, ajungand inchisa pe nedrept. In inchisoare, ea naste un baiat care ii este luat si pe care il crede mort. In urma unui atac din inchisoare, Yamelí este considerata moarta iar Agentia Antidrog profita de ocazie pentru a o infiltra intr-o organizatie criminala. Este infiltrata sub numele Lari Andrade, un producator muzical important si incearca sa se razbune pe cei care i-au distrus viata.

Telenovela Muzica tradarii a fost realizata dupa productia columbiana La reina del flow care a avut 129 de episoade difuzate in perioada 2018 – 2021.

Cate episoade are telenovela Muzica tradarii?
Din 2019 au fost difuzate 82 de episoade iar Pro 2 a mai difuzat serialul Muzica tradarii in noiembrie 2019, inlocuind Legea iubirii. Telenovela s-a incheiat in 2019, desi productia dupa care a fost adaptata a avut ultimul sezon difuzat in luna februarie a acestui an.
Pro 2 va redifuza aceasta productie din 18 iulie 2021, de la ora 11:45.
Muzica tradarii a obtinut pe IMDB nota 7 din 51 de recenzii.

Muzica tradarii revine pe Pro 2
Protagonista seriei este Michelle Renaud (In umbra trecutului – 2014, Cameleonii – 2009, Pasiune si putere – 2015) care poate fi urmarita in telenovela alaturi de alti actori precum Lambda García (El Señor de los Cielos – 2013), Mane De La Parra (Cununa de lacrimi – 2012, Un colt de rai – 2012), Polo Morin (a interpretat rolul lui José María Joven in productia de succes Netflix Original Cine a ucis-o pe Sara?) si altii.

Reamintim ca Pro 2 va avea premiera telenovelei mexicane Prinde-l daca poti! pe 17 iulie 2021.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.