Lectie letala / Mireasa ucigasa – filme thriller la DIVA
Si in luna martie postul de televiziune Diva va continua sa difuzeze in fiecare joi cate un film thriller. In acest material vom detalia aceste filme.

Lectie letala (2021) – 7 martie, ora 20. Lauren (Rhonda Dent) este o profesoara de liceu, ea are o viata linistita pana in momentul in care un elev o acuza ca a avut o relatie cu el. Pentru a nu isi pierde slujba si pentru a nu pierde custodia fiicei sale, Laura va trebui sa isi dovedeasca nevinovatia.
Filmul Lectie letala are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

Mireasa ucigasa (2022) – 14 martie, ora 20. Un tanar se pregateste sa se insoare cu femeia vietii sale. Carlos (Fernando Belo) o invita si pe sora sa Jasmine (Erin Pineda). Cand face cunostinta cu mireasa, Jasmine nu crede ca aceasta il va face fericit pe Carlos.
Filmul are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

Lectie letala / Mireasa ucigasa – filme thriller la DIVA

Furia unei mame (2021) – 21 martie, ora 20. Elizabeth (Chelsea Hobbs) si sotul ei  Jeff (James Neate) sunt foarte fericiti ca vor fi parinti. De bucurie, Elizabeth lanseaza un blog unde isi impartaseste experienta de mamica. Dupa un timp, bebelusul celor doi tineri parinti este rapit. In disperarea de a incerca sa isi gaseasca bebelusul, Elizabeth va descoperi ca rapitorul este foarte apropiat de ei.
Furia unei mame are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5.

Reteta pentru rapire (2021) – 28 martie, ora 20. Eve (Laurie Fortier) isi deschide un restaurant, la foarte putin timp dupa ce isi deschide restaurantul fiica sa este rapita. Eve anunta politia insa lucrurile tergiverseaza asa ca decide sa isi caute si sa isi salveze singura fiica.
Filmul Reteta pentru rapire are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5.

Diva apartine companiei Universal si are licenta tematica – filme si seriale. Postul de televiziune se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Vodafone, Orange Romania, Orange Romania Communications, NextGen, Digi, Focus Sat sau INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.