Legaturi de sange – premiera TVR 2
TVR 2 va difuza in premiera serialul italian Legaturi de sange (Sangue caldo – 2011) cu Gabriel Garko.

Rezumat serial Legaturi de sange
Actiunea se desfasoara intre 1958 si 1967 in Roma. Arturo La Paglia (Gabriel Garko), cunoscut ca „Mister”, este un talhar care se indragosteste de tanara prostituata Anna Rosi (Asia Argento). Arturo ii promite sa o ia de sotie dupa ce va reusi sa duca la capat ultima lovitura: furtul a 200 de milioane de lire dintr-o banca. Insa, furtul nu decurge asa cum ar trebui, politia ucide un complice al lui Mister si il captureaza pe altul.
Problemele apar din cauza complicelui Gianni Fontana (Bruno Eyron) care vrea banii doar pentru el.

Gabriel Garko a putut fi vazut si in alte miniserii difuzate recent de Televiziunea Romana. Din distributia serialului fac parte actorii Manuela Arcuri (a jucat alaturi de Gabriel Garko si in serialul Pacatul si rusinea, difuzat in trecut de TVR), Nathalie Rapti Gomez (Romeo and Juliet – 2013, Devils – 2020), Raniero Monaco Di Lapio (Medici – 2016), Bruno Eyron, Luigi Maria Burruano (a jucat alaturi de Gabriel Garko in Onoare si respect – 2006, actorul a decedat in 2017), Giulio Berruti (Sageata neagra – 2006), Ángela Molina (Onoare si respect, Rudolf Valentino – destinul unei legende, Pasiune si speranta), Asia Argento (Land of the Dead – 2005, xXx – 2002) si altii.

In Italia, a fost difuzat pe Canal 5 iar regizorii sunt Luigi Parisi si Alessio Inturri. Pe IMDb a obtinut nota 6.5 din 59 de recenzii.

Serialul Legaturi de sange are un singur sezon alcatuit din 6 episoade. Nu exista informatii daca aceasta productie va avea o continuare cu sezonul 2, insa avand in vedere ca au trecut 10 ani de la lansare, sansele sunt minime.

TVR 2 va difuza Legaturi de sange in premiera de sambata, 18 decembrie, de la ora 22:25, urmand sa difuzeze un episod nou in fiecare sambata de la aceeasi ora.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre serialul italian Legaturi de sange in sectiunea de mai jos.

Update 22.09.2022: TVR 2 redifuzeaza serialul italian Legaturi de sange din 1 octombrie 2022, in fiecare sambata, de la ora 22:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII