Florin Calinescu lasa Prima TV pentru o emisiune online
Postul de televiziune detinut de grupul Clever, Prima TV, va trece prin cateva modificari pe partea de organigrama. In acest material vom detalia aceste noutati.

Omul de televiziune Florin Calinescu nu va mai realiza nicio editie a emisiunii Florin Calinescu Show. El a plecat de la Prima TV postand pe pagina sa Facebook „Televiziunea a murit. Traiasca internetul!. Florin a mai scris ca va realiza in curand o emisiune pe Youtube fara a da mai multe detalii. Insa, a mentionat ca va veni in curand cu continut online pe Youtube, Instagram si TikTok.

In noiembrie 2021, Florin Calinescu a venit in echipa Clever ocupand o functie destul de importanta in organigrama trustului, a coordonat activitatea de programe a tuturor canalelor TV din grupul Clever Media dar a fost si prezentator al emisiunii Florin Calinescu Show.

Florin Calinescu Show se dorea a fi una de satira si o emisiune in care se discutau cele mai interesante subiecte ale zilei, un fel de Chestiunea Zilei din anii ’90, emisiune ce a facut furori la Pro TV in acea perioada. Insa, Florin Calinescu Show nu a rezistat mult in grila Prima TV, aceasta iesind in decembrie 2021, inaintea Craciunului.

Florin Calinescu lasa Prima TV pentru o emisiune online
Florin calinescu a realizat emisiuni de succes la posturile de televiziune Pro TV, Tele7ABC si Prima TV.

O a 2-a noutate a postului Prima TV o reprezinta sosirea Irinei Radu in echipa, ocupand functia de COO. Irina Radu va conduce operatiunile Prima TV, adica va coordona activitatea de programe, stiri  productie, productie online si marketing. Ca om de televiziune, Irina Radu are o cariera de 30 de ani realizand multe emisiuni la TVR. Irina Radu a ocupat si functia de director al televiziunii publice.

Adrian Tomsa, actionarul Prima TV, a declarat printre altele ca datorita experientei sale in managementul de televiziune, Irina va ajuta la pastrarea televiziunii Prima TV in topul preferintelor telespectatorilor.

Primul meci al echipei nationale de fotbal din cadrul competitiei Liga Natiunilor se vede pe 4 iunie, la Prima TV. Primul meci din cadrul acestei competitii jucate de Romania este intalnirea cu Muntenegru. Muntenegru – Romania va fi difuzat sambata, 4 iunie, de la ora 21:45, la Prima TV.

Prima TV detine licenta de post generalist si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Credea ca, cu fraza „mânuțele astea două” reînvie mortul de la groapa???? S-a înșelat amarnic. Ce a fost o data ProTv nu o sa nai fie niciodată. Mortul de la groapa nu se mai întoarce, asa și cu ideea lui sa reînvie aceea emisiune. Una erau vremurile de atunci când pe cablu aveam maxim 10 posturi românești și altceva este acum cu peste 100 de posturi românești și altele străine traduse în română