Blochin: la granita legii – serial german pe TVR1
TVR 1 va difuza in curand serialul german in regia lui Matthias Glasner, Blochin: la granita legii (Blochin: Die Lebenden und die Toten – 2015). Acesta este un serial politist.

Rezumat Blochin: la granita legii
Actiunea serialului se desfasoara in jurul unui politist de la sectia Omucideri, acesta este un politist dur cu un trecut misterios care lucreaza in capitala Berlin.
Jürgen Vogel joaca rolul lui Henry Blochin, un politist cu un trecut tulburator din perioada adolescentei. Desi cumnatul sau (care este si superiorul direct) incearca sa-l protejeze iar si iar, cei doi sunt prinsi intr-un joc politic.

In primul capitol (episod), politistul Blochin si superiorul sau Dominik Stötzner (Thomas Heinze) ar trebui sa investigheze moartea traficantului de droguri Toto Hoins, pe care Blochin il cunostea din trecut insa cazul este retras de la Omucideri inainte sa inceapa investigatia. Blochin incearca sa cauta indicii din trecutul sau care ar putea descoperi ucigasul traficantului si este atras intr-o intriga politica la nivel inalt.

Serialul are 5 episoade denumite capitole iar in 2019 a fost lansat filmul de o ora si 45 de minute, Blochin: Das letzte Kapitel, care reprezinta finalul seriei.

Din distributia serialului fac parte si alti actori precum Thomas Heinze (Sources of Life – 2013), Jördis Triebel (a interpretat rolul Katharinei Nielsen in productia Netflix Original de succes, Intuneric / Dark – 2017, a jucat si in filmul german Norocul Emmei – 2006), Maja Schöne (o alta actrita din Dark, a jucat rolul lui Hannah Kahnwald), Godehard Giese (Transit – 2018, Babylon Berlin – 2017), Jörg Pose, Jasna Fritzi Bauer, Christoph Letkowski, Robert Schupp, Atheer Adel (Homeland – 2011), Michael Klammer sau Frank Röth.

Blochin: la granita legii – serial german pe TVR1

Protagonistul serialului, Jürgen Vogel, a avut roluri si in alte productii precum Liber arbitru (2006), The Wave (2008), Little Sharks (1992), The most important thing in life (2019), Norocul Emmei (2006, a jucat alaturi de actrita Jördis Triebel) sau Tatort (1970).

TVR 1 va difuza serialul german Blochin: la granita legii de miercuri, 7 aprilie 2021, fiind disponibil miercurea si joia de la ora 23:00.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.