Link TV – brand si logo nou pentru Linkpress TV
Televiziunea Linkpress TV vine cu un nou brand numit Link TV, urmand sa schimbe si logo-ul. Pe pagina oficiala Facebook Linkpress TV a fost actualizata deja sigla noua ca poza de profil iar la TV se va schimba dupa 1 octombrie 2020, conform raspunsului oferit de Linkpress.

Noul logo este modern, contine numele Link TV scris cu negru (doar punctul de pe i este rosu) pe fundal alb iar designul este placut.

Site-ul oficial linkpress.tv este redirectionat catre noul domeniu, link.tv, unde putem vedea deja noua sigla Linkpress.

In prezent televiziunea Linkpress TV nu functioneaza in grilele operatorilor, nici macar online, problema fiind de azi dimineata. Putem viziona acest program gratuit pe site-ul oficial, selectand in subsolul paginii (sau in partea dreapta a site-ului) Link 24/7 – selectand Play avem mesajul de eroare Video unavailable.

Tot pe site-ul link.tv sunt publicate stiri de actualitate din diferite domenii (economic, sportiv, politic, social, international, sanatate). In sectiunea Emisiuni vom putea viziona inregistrari ale emisiunilor insa, momentan, majoritatea emisiunilor nu au inregistrari disponibile. De asemenea, sectiunea Program TV nu este inca functionala.

Linkpress TV a fost introdus in toate grilele operatorilor principali de televiziune prin cablu, fiind inclus in lista must carry a anului acesta.

Link TV – brand si logo nou pentru Linkpress TV
Linkpress TV este o televiziune generalista pe care putem putem viziona emisiuni precum:

 • Retrovizorul zilei
 • Unghiuri subiective
 • Profiler – file de poveste
 • La noi si in lume
 • Te invit la o cafea
 • Drumet in actualitate

Reamintim ca Linkpress TV a fost introdus in grila celui mai mare operator de cablu, Digi (RCS – RDS), la mijlocul lunii iunie 2020, avand multiple probleme cu emisia, unele durand zile intregi. In grilele altor operatori principali a fost introdus tot anul acesta, cu exceptia Vodafone (UPC la vremea aceea), unde a fost introdus la inceputul anului 2019.

Voi ce parere aveti despre numele Link TV si de noul logo?

Update 03.11.2020: Linkpress TV SRL a solicitat catre CNA imodificarea denumirii postului Linkpress TV in Link TV insa a fost solicitat de catre CNA dosar de modificare a licentei si dosar de reautorizare;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

33 COMENTARII

  • Asa se pare, nimic nou.
   Eu unul nu ma asteptam sa intre nimic odata cu rezolvarea problemei legata de Linkpress TV, nu putem presupune la fiecare defectiune tehnica a unui program ca va intra ceva nou.

 1. Noul domeniu este linktv.ro, iar continutul site-ului este cel de pe site-ul actualitatea.tv, site care apartine Actualitatea TV prin Actualitatea Broadcast Group SRL. Se poate vedea asta si pe site, la sectiunea de contact.

  Pe piata media se stia ca Linkpress a fost scos la vanzare de mai multe luni si au existat mai multe firme si investitori interesati de pozitia in lista must-carry. De la inceputul lunii, productiile Actualitatea au inceput sa apara pe Linkpress, in special seara. Jurnale de stiri, talkshow-uri, emisiuni electorale, etc. Saptamana aceasta, Actualitatea Broadcast Group SRL ar fi cumparat pachetul majoritar de actiuni al firmei care detine licenta Linkpress.

 2. Linkpress își va incepe emisia după data de 1 Octombrie 2020. Aproape au finalizat site-ul iar noua siglă este gata. Marți este ședința CNA, le va da acordul apoi de joi dau startul 🙂