LinkPress TV nu este inclus in lista must carry 2021
In sedinta CNA de joi, 28 ianuarie 2021, a fost analizata din nou solicitarea venita din partea Linkpress TV SRL pentru includerea postului de televiziune Linkpress TV in lista de programe must carry a anului 2021. Reprezentantii postului nu au trimis solicitarea pana la 15 ianuarie 2021, asa cum ar fi trebuit in mod normal.

Motivul pentru care nu au fost efectuate demersurile necesare pana la data limita a fost o eroare determinata de starea de sanatate a lui Alexandru Groseanu, fiind omisa transmiterea documentelor catre CNA.

Acest subiect a fost dezbatut si in sedinta CNA de marti, 26 ianuarie, insa a fost amanat pentru astazi, pentru a participa si presedinta asociatiei ARMA, Lucia Antal.

Monica Gubernat, presedinte CNA, a mentionat marti ca exista un precedent al acestei situatii cu Nasul TV, cand a fost permisa includerea postului in lista must carry, desi trimiterea documentelor a fost intarziata.

LinkPress TV nu este inclus in lista must carry 2021
Tot marti, Radu Herjeu, membru CNA, a mentionat ca daca se va aproba aceasta solicitare, va iesi din must carry un alt post care a depus dosarul la timp. Insa, a mentionat ca aceasta intarziere ar trebui sa atraga o somatie, nu eliminarea postului (Linkpress TV in situatia de fata) din lista must carry.

Conform Articolului 11 din Procedura de aplicare a regimului must carry, solicitarile transmise dupa data de 15 ianuarie nu se iau in considerare.

In cursul sedintei de joi, acest subiect a fost dezbatut din nou impreuna cu presedinta asociatiei ARMA (Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor), Lucia Antal, iar solicitarea venita din partea Linkpress TV SRL a fost respinsa in unanimitate.

LinpPress TV a fost disponibil in lista must carry a anului trecut. Ramane de vazut daca operatorii de televiziune prin cablu vor decide sa elimine din grila de programe acest post. In prezent, Linkpress TV este disponibil in grilele tuturor operatorilor principali de televiziune prin cablu. Vom anunta daca acest program va fi eliminat din grile.

Update 10.02.2021: Linkpress TV a fost inlocui in grila NextGen cu A7 TV;

Update 27.05.2021: Linkpress TV ramane in afara listei must carry, solicitarea acestora fiind respinsa de CNA;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Astazi 27 mai CNA a respins cererea LinkPress TV de a intra in lista must carry. Motivul refuzului Reprezentanti postului nu au depus la timp dosarul pentru ramanerea postului in lista must carry pentru anul 2021. Dosarul trebuia depus pana pe 15 ianuarie 2021.

    • Asta a intrebat si un membru cna iar presedinta cna parca a spus ca doar acel domn care a avut probleme de sanatate este reprezentantul legal al postului si numai el poate sa depuna actele la cna.