Logo nou pentru VH1
VH1 Europe are o noua sigla de astazi, VH1 este scris cu negru pe fundal alb. Modificarea este facuta la 2 zile de la rebranduirea posturilor MTV Rocks (noua denumire este MTV 90s) si VH1 Classic (noua denumire este MTV 80s).

Nu au fost anuntate si alte modificari privind VH1, in afara de schimbarea siglei.

Logo nou pentru VH1

VH1 Europe este detinut de ViacomCBS Networks EMEAA si este disponibil la toti operatorii mari de telecomunicatii atat pe cablu cat si pe satelit, cu exceptia Telekom DTH.

Pe VH1 putem urmari programe precum: Guess the year, Rewind: 2000, VH1 Shuffle, Hits don’t lie, Songs Of The Century!, We Love The: 00s, Class Of 2004!, Top 50 A-List Girls, Crazy In Love! 50 Love Songs…

Spre deosebire de varianta din SUA, VH1 nu a incetat niciodata sa fie un post muzical insa in trecut a difuzat si emisiuni cunoscute precum Beavis & Butt-Head sau The Osbournes. Pe VH1 US se pot vedea si reality show-uri precum Celebreality sau Love & Hip Hop, model adoptat si de MTV Europe, un alt post disponibil in Romania si detinut de ViacomCBS Networks EMEAA.

Logo nou pentru VH1
VH1 Europe difuzeaza muzica din anii ’70 pana azi insa se concentreaza mai mult pe anii 2000.

VH1 a aparut prima data in Europa in anul 1995 in Germania si Regatul Unit iar versiunea UK era distribuita in toata europa ca VH1 Export din 1999. Versiunea curenta (pan-europeana) a fost lansata oficial in 2001 prin unirea VH1 Export si VH1 Germania. In prezent, feedul VH1 Europe se poate receptiona in mai multe tari din Europa.

ViacomCBS Networks EMEA este o divizie ViacomCBS Networks International care detine urmatoarele posturi TV disponibile in Romania: VH1, MTV 90s, MTV 80s, MTV Europe, Club MTV, MTV Hits, MTV Live HD, Nickelodeon, Comedy Central, Nick Jr., Nicktoons, Paramount.

Voi ce parere aveti despre noul logo VH1 Europe?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. MTV Classic este varianta rebrănduită a VH 1 Classic din Marea Britanie și nu e disponibil în România .

    Oricum , noul logo este mult mai fain față de vechiul logo .

    O altă modificare la conținutul VH1 este apariția clipurilor de muzică rock.

    Eu știam că pe VH1 se difuza muzică din anii 2000 până în prezent , și pe VH1 Classic se difuza din anii 70 , 80 , 90