Valabilitatea licentei Nasul TV a fost prelungita
CNA a aprobat solicitarea venita din partea societatii SC Nasul, prietenii de pretutindeni si asociatii SRL pentru prelungirea valabilitatii licentei audiovizuale Nasul TV. In aceeasi cerere a fost solicitata si modificarea structurii de programe, un procent mai mic de productii (52%) proprii, procentul productiilor altor furnizori crescand de la 20% la 48%.

Radu Moraru, actionarul majoritar Nasul TV, a mentionat ca postul si-a facut datoria, ramanand cu un public fidel care a crescut semnificativ, avand fani care urmaresc postul la TV din toata lumea dar si pe retelele de socializare.

Dorina Rusu, membra CNA, a atras atentia ca Nasul TV este una dintre cele mai amendate televiziuni, mai ales in perioada crizei sanitare, multe amenzi fiind legate de acest subiect si, desi nu se doreste limitarea libertatii de exprimare, reprezentantii postului au jignit in mod repetat pe cei cu care nu impartaseau aceeasi opinie. De asemenea, a fost mentionat ca din punctul de vedere CNA, multe informatii publicate nu au fost probate. Dorina Rusu a intrebat, in final, daca CNA va avea vreo garantie ca aceste lucruri nu vor continua.

Radu Moraru a mentionat ca desi Nasul TV este, probabil, cea mai amendata televiziune, este vorba de aceasta perioada a crizei sanitare, punandu-se intrebarea daca „ne-a luat covidu’ mintile?„. Reprezentantul postului a mentionat ca, dansul considera ca „noi am fost mintiti de statul roman” in ceea ce priveste acest subiect delicat (criza sanitara). A recunoscut ca deseori a fost depasit nivelul decibelilor si al limbajului insa dansul nu vede niciun motiv pentru a nu primi licenta (referindu-se la votul pentru aprobarea prelungirii valabilitatii licentei).

Cristina Pocora, membra CNA, a mentionat ca incalcarea articolelor de catre Nasul TV arata ca nu exista dorinta de a corecta si de a nu incalca legea.
Toate amenzile primite de Nasul TV au fost platite.

Solicitarea a fost aprobata cu 7 voturi pentru si doua voturi impotriva.
Dupa supunerea cererii la vot, Monica Gubernat, presedinte CNA, a mentionat ca respingerea acordarii licentei ar fi adus repercursiuni mult mai mari, decat aprobarea acesteia.
Rasvan Popescu, membru CNA, a mentionat ca interesul public nu este sa se inchida aceasta televiziune.

Nasul TV difuzeaza emisiuni precum Nasul Canada, Nasul Basarabia, Caravana Natiunii, Slujba biblica, apostolica si profetica, Timpurile actuale, Intreaba avocatul, Sa vorbim despre tine, Sanatatea ta, responsabilitatea ta si altele.

Valabilitatea licentei Nasul TV a fost prelungita
Actionarul majoritar al companiei care detine licenta Nasul TV este firma Fire Breaking News SRL, companie controlata de Radu Moraru.

Reamintim ca pagina Facebook Nasul TV a fost inchisa din cauza publicarii unor informatii false despre criza sanitara. Nasul TV este unul din posturile care strang cele mai multe amenzi, in perioada martie – decembrie 2020 au primit amenzi in valoare de aproximativ 110.000 de lei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. CNA ,astăzi v-ați dat în gârlă rău . Cum să accepți prelungirea licenței unui post total dezinformativ, slab calitativ , care nu își plătește amenzile, cu rol de prostire a populației , prin teorii conspiraționale și cu audiență extrem de mică .

    Închideți posturi ca Realitatea TV, 6 TV și Estrada ,(ultimele două fiind surorile gemene ale Nașul TV) , iar porcăriei de Nașul TV îi prelungiți licența.