Vodafone elimina Extreme Sports Channel din grila
In aceasta saptamana, grilele unor operatori de cablu au suferit cateva modificari. Grilele altor operatori de cablu, dth si aplicatii tv vor suferi schimbari in urmatoarea perioada. In acest material vom detalia aceste schimbari.

NextGen

Dupa inchiderea canalelor Orange Sport, in grila operatorului de telecomunicatii NextGen au intrat 2 canale TV. Pe frecventa Orange Sport 1 SD a intrat Duck TV SD. Duck TV este un post de desene animate dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 1-3 ani. In locul Orange Sport 2 SD a intrat Tralala TV SD. Tralala TV s-a lansat ca televiziune in octombrie 2021. Tralala TV difuzeaza desene animate muzicale.

Vodafone a eliminat pe data de 2 iulie Extreme Sports Channel. Postul de televiziune difuzeaza sporturi extreme si apartine companiei Extreme International Limited. Extrem Sports Channel era in grila Vodafone pe pozitia 208, frecventa 346 MHz. Reprezentantul Vodafone a spus in fata Consilului National al audiovizualului ca au eliminat din grila Extreme Sports Channel pentru ca a expirat contractul.

Vodafone elimina Extreme Sports Channel din grila

Alta noutate venita din partea operatorului Vodafone este faptul ca vor elimina serviciul analogic din judetul Cluj. Aceste schimbari facute de Vodafone au fost anuntate in sedinta CNA din 2 iulie.

Operatorul DTH Focus Sat continua sa elimine canale TV din grila. Dupa ce acum ceva timp au scos Sport Extra si au introdus TVR Sport, acum a fost eliminat Bollywood Clasic TV, care se afla pe TP-ul 11958. Acest canal se afla si in grila DTH Digi care prelua canalul respectiv in simulcrypt de pe TP-ul Focus Sat.

Orange Romania a instiintat CNA-ul in sedinta din 2 iulie ca vor inchide DTH-ul Orange Romania Communications si ca vor inlocui variantele HD cu variantele SD ale canalelor: TVR Info, Cinemaraton, TLC si iConcerts. Conform reprezentantului Orange, aceste canale vor fi inlocuite din cauza lipsei de spatiu pe TP-uri.

Digi Romania a anuntat Consiliul National al Audiovizualului ca vor introduce in grila platformei Digi Online toata lista de canale must carry din 2024, exceptie vor face canalele locale, regionale si canalele regionale TVR. Grila Digi Online va avea peste 144 de canale. Lista must carry din 2024 contine 55 de canale TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Domnu Gorilla știți cumva ce canale noi HD vor întra în perioada următoare în grila digitală Vodane după ce au eliminat Extreme Sport Chanel din grilă. Rog frumos un răspuns