LookSport devine Prima Sport / Vom avea si Prima Sport 5
Clever Media Network a solicitat catre CNA modificarea denumirii serviciilor de programe LookSport dar si o noua licenta audiovizuala sportiva. Denumirea televiziunilor sportive existente se modifica dupa cum urmeaza:

 • LookSport+/ LookSport HD devine Prima Sport 1/ Prima Sport 1 HD
 • LookSport/ LookSport HD devine Prima Sport 2/ Prima Sport 2 HD
 • LookSport 3/ LookSport 3 HD devine Prima Sport 3/ Prima Sport 3 HD
 • LookSport 2/ LookSport 2 HD devine Prima Sport 4/ Prima Sport 4 HD

Adrian Tomsa, reprezentantul postului, a mentionat ca aceasta solicitare este parte din consolidarea brandului Prima, hotarandu-se redenumirea posturilor LookSport in Prima Sport, la care se adauga inca un canal pentru a suplimenta continutul sportiv difuzat.

Prima Sport 5 va retransmite doar productiile audiovizuale ale altor furnizori, formatul de principiu va fi tot tematic, sport, zona de difuzare nationala si va emite atat in format SD cat si HD. Orarul de difuzare va fi 24 de ore pe zi.

LookSport devine Prima Sport / Vom avea si Prima Sport 5

Continutul difuzat va putea fi vizionat si pe pagina web proprie, pe YouTube si pe contul retelelor de socializare. In ceea ce priveste resursele necesare (atat financiare cat si echipamentele), se vor folosi resursele si profitul televiziunilor existente, pana cand noua televiziune se va putea sustine singura.

Tot astazi, grupul Clever a primit licente audiovizuale pentru 8 servicii de programe, subiect pe care l-am detaliat in doua articole publicate mai devreme.

Posturile Look au trecut de-a lungul timpului prin mai multe modificari de nume si pachet grafic, ultima modificare fiind cea prin care Look Plus (la acea perioada era canal generalist) a fost transformat in post sportiv si schimbata denumirea in LookSport+ in octombrie 2020.

Televiziunile LookSport sunt disponibile in grilele operatorilor principali de cablu dupa cum urmeaza:

 • LookSport+: Digi, Vodafone si Telekom
 • LookSport+ HD: Digi, Vodafone, Telekom si Orange
 • LookSport 2: Vodafone si Telekom
 • LookSport 2 HD: Vodafone, Telekom si Orange
 • LookSport 3: Vodafone si Telekom
 • LookSport 3 HD: Digi, Vodafone, Telekom si Orange

Vom actualiza acest articol atunci cand va fi lansat Prima Sport 5.

Update 31.03.2022: LookSport devine Prima Sport din 19 aprilie 2022; Tot din aceasta data se lanseaza Prima Sport 5;

Update 19.04.2022: Incepand cu ora 00:00, Look Sport a devenit Prima Sport;

Update 20.04.2022: Pe langa modificarile mentionate in acest articol, Look 4k a devenit Prima 4k; De asemenea, Look Sport PPV 1 HD, Look Sport PPV 2 HD, Look Sport PPV 3 SD si Look Sport PPV 4 SD au devenit Prima Sport PPV 1 HD, Prima Sport PPV 2 HD, Prima Sport PPV 3 SD si Prima Sport PPV 4 SD;

Update 04.10.2022: Prima Sport 5 se va lansa sambata, 8 octombrie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

72 COMENTARII

  • S-a amanat pentru ca , Clever Media nu s-a inteles cu Orange pentru PL. Iar Vodafone nu are nevoie de PS5 pentru ca are PPV-urile. Digi nu doreste PS5 nu are nici PS4.

 1. Prima sport 5 se lansează pe 4 august și îl vom putea vedea și la orange communications dth? Sau pe 14 august când începe campionat Spaniei și Italia

   • Lasă Canalul Prima Sport 5 Să Intre Și La Operatorii De Satelit Nu Doar La Cei De Cablu. Că De Aia Orange TV A Introdus Aleph News, Cinemaraton, Filmbox, Aleph Business, Smart TV, Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3 Și Orange Sport 4

 2. Sincer nu vad sensul sa faci atitea canale de sport cind ai putea mult mai simplu sa faci o platforma de streaming cu evenimente live si biblioteca cu reluari pentru cine doreste sa revada. Vom avea 5 canale de sport din partea fiecarui operator care vor difuza cam acelasi continut cu mici foarte mici diferente. Sa zicem ca au dat un sac de bani pe drepturile de la premiere league, credeti ca vom vedea mai mult de un meci dintre cele care se joaca de la 5 sambata? De asemenea din bundesliga nu-mi aduc aminte cind si unde s-au difuzat mai multe meciuri care se joaca sambata de la 16.30. Nu toata lumea doreste sa vada bayern sau city ori liverpool, chelsea sau dortmund. Cu o platforma de streaming ai rezolva foarte simplu acest aspect lasand la indemana fiecaruia optiune de a alage ce doreste sa vada.
  Astept cu nerabdare venirea DAZN si la noi cu niste pachete de drepturi de retransmisie cum sunt in Canada sau Germania.

 3. Salut. Pana la urma sunt 4 canale de sport de la Look momentan sau 3 ca in articol vad 3 posturi de sport cu denumirea look si 4 posturi de sport cu denumirea Prima înafara de cel de al 5-lea.

  • In trecut au fost 3 canale cu numele de Lok Sport 1,2,3 al 4 lea canal de sport Look Sport a fost Look Sport + . Acum s-au redenumit toate canalele Look Sport ( Look Sport+ 1,2,3) in Prima Sport 1 ,2,3,4.

 4. Am vazut ca vor lansa si Orange Sport, deja site-ul orangesport.ro functioneaza, dar se mai lucreaza la el. Posibil sa mearga pe aceeasi colaborare, atat la Prima Sport cat si la Orange Sport cu aceeasi comentatori.