Love Island – un nou reality show la Pro TV
Canalul de televiziune Pro TV a achizitionat un nou format international de mare succes pentru un reality show foarte popular in peste 25 de tari, care a cucerit publicul inca din primele editii. Noul reality show se numeste Love Island.

Emisiunea este populara in tari precum Grecia, Marea Britanie, Germania sau Statele Unite ale Americii. Iata cum ar trebui sa se desfasoare acest format si la noi in Romania. Mai multe persoane singure care vor sa isi intalneasca jumatatea se vor intalni intr-o vila. Cum intra in acea vila, fiecare concurent trebuie sa decida cu cine doreste sa formeze o pereche. Mai tot timpul perechile formate vor avea parte de provocari care ii vor face pe concurenti sa se gandeasca daca si-au ales bine partenerul sau nu.

Pe langa faptul ca aceste cupluri vor avea parte de provocari zilnice, vor fi nevoiti sa castige si simpatia telespectatorilor pentru ca publicul va decide intr-un final cine merita sa ramana in concurs. Publicul telespectator isi va vota perechea favorita printr-o aplicatie pe care organizatorii acestui reality show o vor pune la dispozitia lor. Cuplurile formate in acest reality show vor fi filmate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, ca in cazul emisiunii Big Brother difuzata in trecut de Prima TV.

Love Island – un nou reality show la Pro TV

Reprezentantii postului Pro TV nu au dat detalii despre locul unde se va filma acest reality show insa formatul international din Marea Britanie se filmeaza intr-o locatie exotica pe insula Mallorca. Cei care doresc sa participe la un astfel de reality show pot sa se inscrie pe inscrieri.protv.ro.

Daca ne vom ghida dupa show-urile asemanatoare ce sunt produse de catre alte televiziuni de la noi din tara, de exemplu Mireasa sau Casa Iubirii, nu este exclus ca si Love Island sa se bucure de un adevarat succes si in Romania. Reality show-ul fusese achizitionat de  Antena 1 in 2020 insa din motive neprecizate de reprezentantii postului nu a mai fost realizat.

Pro TV apartine companiei Pro TV SA si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori din Romania, cum ar fi: Vodafone, Digi, Orange, Focus Sat, Orange Romania Communications si INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.