Luna iubirii: o noua campanie Digi
Operatorul de telecomunicatii Digi Romania si-a instiintat o parte din abonati printr-un SMS ca in zonele lor pot trece pe reteaua 5G. Iata continutul SMS-ului:

Stimate client,
Tehnologia 5G este disponibila in (numele orasului) acoperind mare parte a orasului la nivel stradal. Pentru a beneficia de calitate imbunatatita a retelei Digi Mobil, va rugam sa activati utilizarea retelei 5G din meniul telefonului daca dispuneti de un dispozitiv compatibil.”

Digi Mobil a lansat reteaua 5G in aceasta saptamana in mai multe orase, printre care: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Alba, Arad, Oradea, Cluj, Mures, Baia Mare, Hunedoara, Deva, Drobeta Turnu Severin, Pitesti, Constanta, Iasi, Timisoara, Craiova, Ramnicu Valcea, Lugoj, Campina si Sibiu. Reteaua 5G se va lansa si in Orastie, Galati si Braila.

Utilizatorii retelei 5G beneficiaza de o viteza mai mare de internet, de 20 de ori mai mare decat viteza de internet in reteaua 4G si de reducerea semnificativa a intarzierii  raspunsului dat de aplicatii sau jocuri. Prin reteaua 5G veti putea conecta mai multe dispozitive simultan.

Pentru abonatii Digi care nu au dispozitive compatibile cu retelele 4G si 5G isi pot achizitiona telefoane compatibile la preturi accesibile:

  • Samsung Galaxy A05s – pret standard 699 lei prin portare cartela / abonament catre un pachet Digi Optim nelimitat, 0 avans, 24 rate la 29 lei / luna
  • Samsung Galaxy A15 4G – pret standard 849 lei prin portare la abonamentul Digi Optim Nelimitat, 0 lei avans, 24 rate x 35 lei / luna
  • Samsung Galaxy A15 5G – pret standard 999 lei, portare la abonament Digi Optim Nelimitat, 0 lei avans, 24 rate x 41,5 lei / luna
  • Motorola G34 5G – pret standard 899 lei, portare la abonamentul Digi Optim nelimitat, 0 lei avans, 24 x 37,5 lei/ luna plus alte telefoane

Luna iubirii: o noua campanie Digi

Pe langa aceste oferte pentru smartphone-uri, Digi vine si cu o campanie promtionala numita Luna iubirii. Campania Luna iubirii se desfasoara in perioada 5-25 februarie. Daca va portati in reteaua Digi optand pentru unul dintre abonamentele Optim Nelimitat de 2, 3, 5 euro veti beneficia de o reducere de 50% a abonamentului timp de 6 luni daca incheiati un abonament pe o perioada de 24 de luni.

Daca portati mai multe numere (intre 1 si 4), pretul abonamentului poate ajunge de la 5 euro / 2,5 euro / luna in primele 6 luni pana la 3 euro /luna (1,5 euro / luna in primele 6 luni) pentru 4 numere portate.

Abonatii care au minim un serviciu fix Digi si porteaza minim un numar de telefon in reteaua Digi Mobil pot opta sa foloseasca reducerea de 50% fie la pretul abonamentului, fie la achizitia unui telefon mobil.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.