Spitalul de campanie – un nou serial pe AXN.
AXN anunta un nou serial ce va fi difuzat incepand cu luna martie a acestui an. Acest serial are in total 13 episoade si a fost difuzat pentru prima data in 2011.

Serialul este de genul drama, razboi si se bucura de o nota buna pe IMDB, mai exact 7.4 din 2084 de voturi, el putand fi vizionat pe AXN incepand cu data de 4 martie, de la ora 21:00.

Actorii principali ai acestui film sunt Michelle Borth (care joaca rolul Rebecai Gordon), Luke Mably (care joaca rolul doctorului Simon Hill) si Terry Chen (care joaca rolul capitanunui Dr. Bobby Trang.

Cele 13 episoade ale acestui serial sunt:

 1. Welcome to Kandahar
 2. Enemy Within
 3. It’s My Party
 4. Wrong Place at the Right Time
 5. Hells Bells
 6. Inner Truth
 7. Reckless
 8. On the Brink
 9. Shifting Sands
 10. Reason to Believe
 11. Brothers in Arms
 12. Triage
 13. Do No Harm

Spitalul de campanie – un nou serial pe AXN.
Actiunea filmului se desfasoara intr-un spital ce apartine NATO, situat in mijlocul zonei de razboi din Afganistan. Spitalul se numeste Rol 3 iar rolul lui este de a-i ajuta pe soldatii raniti in zonele de conflict si uneori chiar si pe inamici.

Chiar daca unitatea medicala este destul de performanta, se regaseste tot intr-un spatiu improvizat, motiv pentru care doctorii intampina destul de multe probleme.

Mai jos regasiti un spot publicitar publicat de catre AXN pe canalul lor oficial de Youtube.

Spitalul este condus de catre Colonelul Xavier Markes, un chirurg militar ce face parte din Fortele Canadiene. Din echipa spitalului fac parte mai multi chirurgi, un psihiatru si asistente. Cum actiunea serialului se desfasoara intr-un spital dintr-o zona de razboi, vom resimti emotia, drama si suspansul pe parcursul tuturor celor 13 episoade.

Serialul Spitalul de Campanie (Combat Hospital) va fi difuzat de catre AXN in fiecare joi, de la ora 21:00, idin 4 martie.

Voi ce parere aveti despre acest serial? L-ati vizionat pe alte platforme? Nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII