RCS – RDS scumpeste tariful Digi Energy din 01.03.2018

Compania RCS & RDS a decis scumpirea tarifelor Digi Energy pentru fiecare kWh consumat incepand cu 01.03.2018, conform informatiilor de pe site-ul oficial Digi Energy.

Mai exact, la Digi Energy pretul pentru furnizarea energiei electrice pentru clientii casnici este de 0.190 lei/kWh fata de 0.165 lei/kWh cat era inainte de 01 martie 2018.

Toti clientii noi care vor semna cu RCS – RDS pentru serviciul Digi Energy vor putea beneficia de serviciul de furnizare energie electrica la pretul de 190/MWh.

In plus, se va mari pretul taxei de rezervare de la 0.15 lei la 0.20 lei.

Pentru clientii vechi, tariful va fi acela conform contractului (0.165 lei/kWh) pana cand va expira perioada contractuala de 12 luni, dupa care vor fi facturati cu 0.190 lei/kWh.

In cazul in care avem televiziune sau internet de la RCS & RDS pe acelasi contract, putem beneficia de tariful redus de 0.180 lei/kWh.

RCS – RDS scumpeste tariful Digi Energy din 01.03.2018

Asa cum se preconiza de la inceputul lansarii serviciului Digi Energy, compania detinuta de Zoltan Teszari a reusit sa isi creeze o baza de clienti pe piata de energie electrica oferind tarife mai scazute ca tarifele concurentei, dupa care a decis scumpirea tarifelor in speranta ca vor exista persoane care nu vor rezilia contractul. Ramane de vazut cum vor reactiona abonatii Digi Energy la aceste scumpiri.

Restul conditiilor privind serviciul de energie electrica Digi Energy raman nemodificate, singurele noutati sunt cele doua scumpiri (kWh si taxa de rezervare).

Puteti afla toate informatiile despre serviciul Digi Energy AICI.

Lasati un comentariu in cazul in care doriti sa va exprimati parerea despre aceste scumpiri, in special in cazul in care sunteti abonati Digi Energy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul

* Pentru a comenta, trebuie sa acceptati GDPR

*

Accepta

Introduceti numele

Postarea unui comentariu implica acceptarea termenilor si conditiilor site-ului media-max.ro

6 COMENTARII

 1. 2017-2018– energie RDS—Timp de 1 an de zile nu am platit nici un fel de rezervare, apoi au introdus rezervarea cea mai scumpa de pe piata de 0.2, plus tariful cel mai scump /KW. Refacand calculele la momentul actual cel mai ieftin este din nou la ENEl de unde am plecat. probabil voi schimba

  • Au oferit preturi mai mici pana cand si-au facut abonatii iar ulterior le-au marit mizand probabil pe comoditatea oamenilor sau pe nestiinta lor, deoarece nu toata lumea isi verifica fiecare leu platit din factura.
   Daca ai timp si nervi, si eu iti recomand sa schimbi.

 2. Am primit factura care are serviciul de energie electrica Digi Energy si contine urmatoarea informare:
  „Stimate client Digi Energy va informam ca in conformitate cu prevederile art 16 alin 2 si 3 din contractul de furnizare al energiei electrice pe care l-ati incheiat cu RCS – RDS incepand cu data de 01.04.2018 pretul pentru energia electrica activa se modifica si va avea valoarea de 180 lei/MWH (la care se adauga tva) iar la acesta se va adauga taxa de rezervare in valoare de 0.2 lei/zi la care se adauga tva. de la data prezentei notificari in termen de 15 zile calendaristice va puteti exprima dezacordul cu privire la noua valoare a pretului in scris prin e-mail la adresa e-mail suport.energie@rcs-rds.ro prin scrisoare la adresa Bucuresti, … In acest caz, contractul de furnizare a energiei electrice va inceta in 45 de zile calendaristice de la data prezentei notificari consumatorul avand obligatia de a achita serviciile furnizate pana la data incetarii. Va rugam sa incheiat contract de furnizare a energiei electrice cu un alt furnizor in aceasta perioada. In caz contrar veti beneficia de pretul pentru energia electrica activa si taxa de rezervare in noile cuantumuri indicate si de la data mentionata mai sus”
  M as muta la altcineva dar e mare bataie de cap asa cum a fost si cand m-am mutat la digi energy.
  sunt nemultumita dar nu prea am ce face