Mari criminali si Justitie americana – serii Crime+Investigation
In acest articol va vom recomanda o parte din documentarele ce vor fi difuzate in luna noiembrie pe postul Crime+Investigation.

Mari Criminali – din 4 noiembrie, in fiecare joi, de la ora 23. Seria de documentare Mari Criminali prezinta o serie de crime in detaliu, de la anuntarea autoritatilor pana la condamnarea vinovatilor. Seria Mari Criminali prezinta cazurile investigate de 2 detectivi, David Quinn si Vince Velazquez care au rezolvat impreuna sute de cazuri de crima in intreaga lor cariera. Seria are un total de 12 episoade, fiecare episod are o durata de 60 de minute.

Filmat la tribunal – sezonul 3, din 5 noiembri,e in fiecare zi de vineri de la ora 22. Aceasta serie de documentare este prezentata de prezentatorul tv american Dan Abrams. Emisiunea prezinta telespectatorilor momentele tensionate din timpul proceselor filmate de camerele de supraveghere. Vom vedea momente inedite din timpul proceselor si situatii nemaintalnite: reacti neasteptate din partea judecatorului in timpul unui proces, tentative de evadare a inculpatilor si altele. Vor fi incluse si interviuri ale judecatorilor sau marturii ale inculpatilor pentru a avea o imagine de ansamblu a fiecarui caz prezentat.
Sezonul 3 al seriei de documentare Filmat la tribunal cuprinde 10 episoade, fiecare avand o durata de 30 minute.

Mari criminali si Justitie americana – serii Crime+Investigation

Justitie Americana – din 28 noiembrie, in fiecare duminica de la ora 22. Aceasta serie de documentare este prezentata de actorul Dennis Haysbert. Emisiunea ne prezinta sistemul judiciar din America relatand pe larg unele dintre cele mai infricosatoare cazuri de crime de pe teritoriul american, de la procese aparute in presa pana la procese care nu au fost mediatizate. In fiecare caz, vor fi prezentate toate parerile, de la procuror, judecator, avocatii apararii si chiar a inculpatilor. Vom vedea modul prin care functioneaza sistemul judiciar american dar si cazuri cand acesta a dat gres.

Acestea sunt doar o parte din documentarele difuzate pe postul Crime+Investigation in luna noiembrie. Acesta este singurul post care poarta telespectatorii in lumea crimelor, prezentand cazuri complexe.
Crime+Investigation a fost lansat in Romania in 2013 si este prezent in grilele unor operatori ca Vodafone, NextGen, Orange, Telekom, Focus Sat.

Update 19.11.2021: Seria documentara Justitie americana se vede din nou pe Crime+Investigation in fiecare duminica, de la ora 22:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. De ce ***** nu întra la Digi satelit. E la liber pe satelitul thor3. Mai introducă în **********în grila din canalele străine de pe satelit.Luceafarul mamii lor eu. Înainte era la Digi Dmsat, otvorena ckat, etc.

    Comentariu moderat