Program special de 1 decembrie 2022 la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV a anuntat care va fi programul special de 1 decembrie, Ziua Romaniei. De mentionat ca 1 decembrie este si ziua aniversara Pro TV, care s-a lansat pe 1 decembrie 1995. Sloganul postului Pro TV de 1 decembrie este DA Romania TARE!

Iata cum arata programul Pro TV de 1 decembrie. Stirile Pro TV, editia de dimineata incepe ca de obicei la ora 06.  In cadrul emisiunii informative, echipa emisiunii Romania, Te iubesc! a pregatit reportaje speciale cu romani speciali care se afla in diferite colturi ale lumii si care au facut lucruri deosebite care au schimbat lumea din jurul lor.

La ora 11. Pro TV va transmite parada de Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie, emisiuniile  Vorbeste Lumea si La Maruta se vor uni si vor oferi telespectatorilor un program special care va tine 3 ore. Acest program va intra pe post de la ora 14. Catalin Maruta, Lili Sandu, Shurubel si Bogdan Ciudoiu ii asteapta pe romani in fata televizorului cu mancare traditional romaneasca, invitati de exceptie care vor canta muzica romaneasca si cu mult umor romanesc.

Distractia va continua la Pro TV de la ora 17, atunci cand Horia Brenciu si Iulia Parlea vor prezenta emisiunea Generatii de Distractii. In cadrul acestei emisiuni vor fi invitati interpreti de muzica romaneasca din diferite generatii ce vor interpreta melodii din diversi ani.

Pe actorul Alex Bogdan telespectatorii il cunosc din emisiunea Mondenii iar el va asigura umorul in cadrul emisiunii Generatii de Distractii. Alex Bogdan va interpreta roluri ce l-au consacrat. La ora 19, Andreea Esca va rosti cuvintele Buna seara, Bucuresti, Buna seara, Romania pentru a 27-a oara.

Program special de 1 decembrie 2022 la Pro TV

In cadrul Stirilor Pro TV din 1 decembrie, telespectatorii vor urmari povestile incredibile ale unor romani speciali. De la ora 20:30, personajele indragite de telespectatori din cadrul serialului Las Fierbinti ii asteapta pe telespectatori sa urmareasca un episod special.

Seara de 1 decembrie se incheie la Pro TV cu un film in premiera, Ready: Player One / Sa inceapa jocul (2018), de la ora 22:30. Filmul spune o poveste fictiva. In anul 2045, lumea se afla in haos si la un pas de distrugere. Un informatician geniu pe nume James Halliday (Mark Rylance) creeaza o lume virtuala numita OASIS in care omenirea se refugiaza. James lasa scris in testament ca dupa moartea sa isi va da averea celui care gaseste Oul de Paste. Oul este ascuns undeva in lumea virtuala. Astfel, se naste o competitie acerba in toata lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) este prima persoana care desluseste primul indiciu si gaseste Oul de Paste, devenind astfel  o tinta. Filmul Sa inceapa jocul are durata de doua ore si 20 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII