Meserii murdare – sezonul 9 pe Discovery Channel
Postul de televiziune Discovery Channel anunta un nou sezon cu numarul 9 al emisiunii Meserii murdare, primul episod fiind difuzat astazi, 11 februarie, de la ora 21.

Asemenea sezoanelor anterioare, in sezonul 9 al emisiunii Meserii murdare, Mike Rowe ne va prezenta cele mai dificile meserii. In acest sezon vom vedea cum lucreaza oamenii din urmatoarele meserii: constructii, medicina, animale, natura. Fiecare episod al seriei documentare ne va detalia cate o meserie care transforma oamenii care practica aceste meserii in adevarati eroi pentru comunitatea lor.

Intr-un episod, Mike Rowe va face cea mai grea munca din constructii. Mike va ajuta o echipa de fierari betonisti sa transporte doua tone de otel, fiecare tona pentru constructia unui pasaj. Mike Rowe a declarat ca de-a lungul timpului a primit sute de scrisori de la fani sa continue aceasta emisiune.

Emisiunea Meserii murdare a fost difuzata de postul Discovery Channel intre anii 2005 si 2013 iar in acest an va reveni cu un nou sezon. Nancy Daniels, Chief Brand Officer Discovery & Factual a declarat ca emisiunea Meserii murdare si Mike Rowe au fost o parte din ADN-ul postului Discovery timp de 20 de ani.

Meserii murdare – sezonul 9 pe Discovery Channel

Noua generatie de telespectatori il vor vedea pe Mike cum se descurca in cele mai grele si murdare meserii. Emisiunea va fi difuzata in fiecare vineri, de la ora 21, pe postul Discovery Channel.

Discovery Channel este principalul post al companiei Discovery si in Romania a fost lansat in 1997. Difuzeaza documentare cum ar fi: Cum se fabrica diverse lucruri?, Goana dupa aur, Monstrii Apelor si altele.

Compania discovery detine in Romania urmatoarele posturi TV: Discovery Channel, Animal Planet, HGTV, Travel Chamnel, TLC, ID. Discovery Channel este in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceasta emisiune in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.