Minciuni disperate – seria Netflix nu va avea sezonul 2
Minciuni disperate (Desperate Lies / Pedaço de Mim) este cel mai cunoscut serial brazilian al momentului, productia se poate viziona pe Netflix (a fost adaugata pe 5 iulie) si a fost realizata de Angela Chaves.

Multi abonati Netflix au terminat deja de vizionat primul sezon (care este disponibil integral pe Netflix) si se intreaba daca serialul brazilian va avea sezonul 2, in special datorita povestii captivante.

Minciuni disperate este o serie braziliana de drama care urmareste povestea Lianei (Juliana Paes), o femeie casatorita care afla de aventurile extraconjugale ale sotului sau. Ea petrece o noapte in oras si il intalneste pe Oscar (Felipe Abib) care o drogheaza pentru a intretine relatii sexuale cu ea.

Mai tarziu, Liana afla ca este insarcinata insa sarcina ei este foarte rara si speciala deoarece este insarcinata cu doi copii facuti cu doi barbati diferiti.

In serial putem vedea actorii Juliana Paes, Vladimir Brichta (Bingo: The King of the Mornings – 2017), Felipe Abib (Brazilian Western – 2013), Palomma Duarte (Two Sons of Francisco – 2005), Martha Nowill (Sheep’s Clothing – 2013), Pedro Manoel Nabuco, João Vitti, Vitor Valle, Jussara Freire si altii.

Minciuni disperate are un sezon format din 17 episoade, fiecare episod are aproximativ 45 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6.8 din 150 de recenzii, avand indicele de popularitate 885. In Romania, serialul brazilian ocupa prima pozitie in topul celor mai vizionate seriale pe Netflix, fiind urmat de Supercelula (serialul cu supereroi continua sa ocupe un loc in top 3 seriale Netflix) si miniseria Barbatul cu 1000 de copii (locul 3).

Minciuni disperate – seria Netflix nu va avea sezonul 2

Daca va intrebati ce informatii exista pentru sezonul 2 Minciuni disperate, este bine de stiut ca productia a fost lansata ca miniserie (serie limitata), deci probabil nu vom vedea sezonul 2, deznodamantul fiind aflat in primul sezon.

Nu avem un exemplu recent in care o serie lansata initial ca serie limitata sa primeasca sezonul 2 deci probabil nu vom vedea episoade noi pentru aceasta serie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.