Mini seria Iisus din Nazaret pe Antena 1
Antena 1 va difuza mini seria Iisus din Nazaret (Jesus of Nazaret), o productie realizata la cererea Papei Paul al VI-lea si difuzata in 1977.

Productia Iisus din Nazaret este una foarte apreciata, considerata printre cele mai bune productii despre Iisus. Interpretarea lui Iisus de catre Robert Powell il aduce pe Iisus foarte aproape de oameni, dand in acelasi timp telespectatorilor senzatia de divin.

Mini seria Iisus din Nazaret este britanica – italiana si regizata de Franco Zeffirelli (dublu nominalizat la Oscar cu La traviata – 1982 si Romeo si Julieta – 1968). S-a bucurat de recenzii pozitive, a fost nominalizat la doua premii Primetime Emmy (performante deosebite ale unui actor secundar intr-o comedie sau drama si cel mai bun program special – drama sau comedie) iar pe IMDB a obtinut nota 8.5 din peste 20.000 de recenzii.

Din distributia seriei fac parte actori precum Robert Powell (The Italian Job – 1969, Mahler – 1974, Shaka Zulu – 1986), Olivia Hussey (castigatoarea Globului de Aur datorita performantei de debut din Romeo si Julieta – 1968, film regizat tot de Franco Zeffirelli), Laurence Olivier (castigator al unui premiu Oscar, actorul a decedat in 1989), Anne Bancroft (castigatoare a unui premiu Oscar cu The Miracle Worker – 1962, actrita a decedat in 2005), Valentina Cortese (Day for Night – 1973, decedata in 2019), James Earl Jones (nominalizat la un premiu Oscar cu The Great White Hope – 1970) si altii.

Mini seria Iisus din Nazaret pe Antena 1

Mini seria Iisus din Nazaret va fi difuzata de Antena 1 de maine, in fiecare vineri, de la ora 20:30. Ultima parte a seriei va fi difuzata in Vinerea Mare, pe 30 aprilie 2021. Mini seria este alcatuita din 4 episoade avand in total 6 ore si 22 de minute.

Aceasta serie este foarte cunoscuta in Romania, este difuzata de multi ani in perioada Pastelui de posturile de televiziune Antena 1, Pro TV si TVR. In ultimii ani, Antena 1 a difuzat aceasta productie.

Voi ce parere aveti despre mini seria Iisus din Nazaret?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Iisus din Nazareth este o dramă excelent(ă), unde se difuzează și pe Epic Drama.
    Pe Epic Drama nu am văzut Iisus din Nazareth, niciodată. Puteți să îmi difuzați Iisus din Nazareth și la Epic Drama, te rog frumos?

  2. Ăștia sunt cu Isus,Protv,cu SINGUR ACASA..sunt satul de reluări.O fi Paștele,o fi Crăciunul,dar mai veniti,fratilor cu ceva nou.Prostimea care se uita,an de an la reluări,cred ca si urmașilor lor,le lasa prin testament,sa urmărească este reluări.Vai,de nivelul vostru intelectual,prostime romana.

    • Am vazut si pe Rai Uno de pastele catolic acelasi film. Asa ca peste tot in lume se difuzeaza acest film. Nu au cu ce veni nou pentru ca nu s-au produs alte variante noi ale filmului. Cea mai noua varianta a filmului este acea in care Maia joaca rolul Fecioarei Maria daca nu ma insel.

    • Daca nu ar avea audienta cu aceste productii redifuzate, nu le-ar mai difuza. Audienta dicteaza. Posturile traditionale de televiziune raman, usor usor, doar pentru anumite categorii de oameni. Cine vrea sa vada calitate, trebuie sa se aboneze online unde sper sa avem din ce in ce mai multe variante si in Romania.