Pro TV difuzeaza Iron Man – Omul de otel 2
Pro TV va difuza maine, 20 ianuarie 2021, Iron Man – Omul de otel 2. Filmul va fi difuzat de la ora 20.30, imediat dupa stirile Pro TV de la ora 19.00.

Iron Man – Omul de otel 2 a fost lansat pentru prima data in Romania in luna aprilie a anului 2010. Productia se incadreaza la genurile: aventura, actiune, science-fiction si il are in rolul principal pe actorul Robert Downey Jr., care interpreteaza rolul lui Tony Stark (Omul de otel).

Primul film „Iron Man- Omul de fier” a fost lansat in Romania in luna mai a anului 2008 si l-a avut in rolul principal pe actorul Robert Downey Jr., acesta interpretand personajul intitulat Tony Stark (Iron Man). Firul povestii este despre un inginer miliardar (Tony Stark) care, dupa ce a stat captiv intr-o pestera afgana, a hotarat sa creeze o armura cu ajutorul careia sa lupte impotriva raului.

„Iron Man- Omul de otel 2”  continua povestea inginerului miliardar, Tony Stark (Iron Man), a carei identitate este deja cunoscuta si care trebuie sa lupte pe de o parte cu sanatatea sa precara si pe de alta parte cu un om care se razbuna pe el pentru mostenirea lasata de tatal sau. Personajul Tony Stark (Omul de otel) este interpretat de acelasi actor, Robert Downey Jr., iar trailerul filmului care va fi difuzat maine, 20 ianuarie, pe ProTv il puteti viziona putin mai jos:

Pro TV difuzeaza Iron Man – Omul de otel 2

„Iron Man- Omul de Otel 2” a fost notat cu 7 puncte din 10 pe IMDb, iar primul film „Iron Man – Omul de fier” a fost notat cu 7.9 puncte din 10. Chiar daca punctajul alocat filmului care va fi difuzat pe Pro TV este putin mai mic decat punctajul alocat primului film lansat, Iron Man – Omul de otel 2 este un film pe care eu l-as privi inca o data cu acelasi interes.

Durata filmului este de aproximativ 2h, iar dupa vizionare asteptam parerile dvs. in rubrica special dedicata.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.