Minimax isi schimba identitatea vizuala si continutul
Televiziunea pentru copii Minimax isi va schimba atat identitatea vizuala cat si continutul difuzat, anunta publicatia maghiara dtvnews.hu, informatia fiind confirmata si de reprezentantii Minimax pe pagina Facebook.

Conform informatiilor primite de la reprezentantii Minimax pe pagina Facebook, schimbarile au fost efectuate in Ungaria din 1 iulie iar in Romania se vor face din 1 august 2021.

Modificarile vor consta in logo-uri moderne si animate, continut muzical nou si clipuri de prezentare originale. De asemenea, Minimax va difuza productii animate noi.
Simultan cu aceste modificari, indragitele personaje Picicica si Macikutya au crescut. Aceasta este una dintre cele mai mari modificari ale postului de la lansare.

Minimax Ungaria a adaugat pe YouTube si un clip in care sunt prezentate noile modificari, pe care il puteti viziona aici:

Minimax isi schimba identitatea vizuala si continutul

Minimax este un post de desene animate disponibil in Romania din 2001 dedicat copiilor intre 5 si 10 ani. Licenta audiovizuala este detinuta de AMC Network International, companie care detine si JimJam, un alt post pentru copii disponibil in Romania.

Minimax Romania este disponibil in grilele de cablu digital ale principalilor operatori de televiziune iar Minimax HU este inclus in grilele Digi (doar in zonele cu grila maghiara) si Vodafone.

In ceea ce priveste operatorii DTH, Minimax este disponibil la toti operatorii majori iar Minimax HU se poate receptiona in grilele Digi (in pachetul Maghiar) si Focus Sat (in pachetul Panonia).

In Romania, Minimax difuzeaza desene animate pentru copii, acestea fiind cateva productii: Bufnita SRL, Micul meu ponei, 100% lup, Ozzy, Bebe sef: Inapoi la treaba, Cu fratii Kratt in slabaticie, Voltron – Aparatorul legendar, Vanatorii de troli, Talking Tom si prietenii lui, Transformers: Academia salvatorilor, Animalutele Littlest Pet Shop, Curiosul George, Lassie si altele.

Reamintim ca AMC Networks International, compania care detine printre altele si postul Minimax, a reinnoit contractul cu grupul M7 (detinatorul companiei Focus Sat) pentru retransmisia posturilor in Romania, Cehia, Ungaria si Slovacia.

Daca receptionati deja Minimax HU, ce parere aveti despre ultimele modificari efectuate?

Update 01.08.2021: Au fost efectuate modificarile mentionate in acest articol;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

    • Am intrebat daca va fi si HD insa reprezentantii postului nu au raspuns la aceasta intrebare. In Ungaria s-a produs schimbarea de look insa nu a aparut Minimax HU HD. Asa ca nu cred ca va aparea la noi varianta HD.