Digi Mobil Optim Nelimitat ofera minute naționale și internaționale nelimitate
Citeam zilele trecute pe Blogul lui Dan de noua oferta oferta de la RDS pentru reteaua mobila. Oferta este una foarte buna si se pare ca RCS & RDS doreste sa obtina monopolul in tot ce inseamna comunicatii in Romania. Asta nu e rau avand in vedere ca putem profita si noi de optiuni foarte bune, de preturi mici si de servicii excelente.
Oferta digi mobil

Oferta vine cu minute nationale si internationale nelimitate, 5 GB internet pe mobil iar daca depasesti 5 GB atunci viteza de download va scadea la  128 kbps  si 64 kbps viteza de upload.

Minutele internationale sunt destinate principalelor retele fixe din majoritatea tarilor membre UE, principalelor retele fixe si mobile din SUA, China si Canada precum si principalelor retele mobile din aproape toate tarile membre ale Uniunii Europene. Din pacate sms-urile sunt nelimitate doar in reteaua Digi mobil.

Reduceri obtii daca faci abonamente de familie (intre 2 si 4 abonamente).
Totodata s-a rezolvat si problema semnalului datorita parteneriatului cu Vodafone. Practic, unde nu ai semnal de la antenele Digi intra automat semnalul de la antenele Vodafone.

Pret si tarife:

Daca esti deja abonat RDS cu doua dintre cele 3 pachete oferite de ei (internet, televiziune, telefonie) atunci toata oferta de mai sus va costa 5 euro/luna, 7 euro/luna daca esi abonat la doar unul dintre serviciile de mai sus si 10 euro/luna daca nu ai niciun serviciu oferit de RDS.

Digi Mobil Optim Nelimitat ofera minute naționale și internaționale nelimitate

Datorita RCS – RDS, Romania este pe locul 6 in clasamentul mondial privind viteza la internet. Cine stie, poate ajung tot pe un loc fruntas si cu Digi mobil.

Voi ce parere aveti despre oferta de telefonie mobila a celor de la Digi? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.