Pret abonamente internet Digi (RCS & RDS)
Digi este liderul pietei de internet fix in Romania, dezvoltand reteaua in permanenta si preluand operatori mici de telecomunicatii. Vom detalia abonamentele de internet oferite de Digi, atat pretul cat si beneficiile oferite.

Pretul abonamentelor de internet Digi depinde in primul rand de infrastructura din mediul in care ne aflam. Astfel, daca ne aflam in mediul urban sau in mediul rural, pachetele pot sa difere.

Acestea sunt abonamentele de internet oferite de Digi:
Fiberlink 300 (30 RON)
-viteza maxima download: 300 Mbps;
-viteza maxima upload: 150 Mbps;
-viteza medie: 250 Mbps download / 150 Mbps upload
-viteza minima: 200 Mbps download / 100 Mbps upload
-router wifi in custodie;
-2 conturi gratuite pentru serviciul Digi Wi-Fi;
-2 adrese e-mail @rdslink.ro;

Fiberlink 500 (35 RON)
-viteza maxima download: 500 Mbps;
-viteza maxima upload: 250 Mbps;
-viteza medie: 450 Mbps download / 250 Mbps upload
-viteza minima: 200 Mbps download / 100 Mbps upload
-router wifi in custodie;
-2 conturi gratuite pentru serviciul Digi Wi-Fi;
-2 adrese e-mail @rdslink.ro;
-20GB statiu de stocare gratuit in Digi Storage;
Pret abonamente internet Digi (RCS & RDS)

Fiberlink 1000 (40 RON)
-viteza maxima download: 940 Mbps;
-viteza maxima upload: 450 Mbps;
-viteza medie: 850 Mbps download / 400 Mbps upload
-viteza minima: 200 Mbps download / 100 Mbps upload
-router wifi in custodie;
-2 conturi gratuite pentru serviciul Digi Wi-Fi;
-2 adrese e-mail @rdslink.ro;
50GB statiu de stocare gratuit in Digi Storage;

Fiberlink Popular (17 RON)
-abonament destinat mediului rural;
-viteza maxima download: 45/95/300 Mbps (in functie de infrastructura din zona);
-viteza maxima upload: 20/95/150 Mbps (in functie de infrastructura din zona);
-router wifi in custodie doar pentru zonele cu viteza de maxim 300 Mbps;
-2 conturi gratuite pentru serviciul Digi Wi-Fi;
-2 adrese e-mail @rdslink.ro;

Fiberlink Gigabit Popular (25 RON)
-abonament destinat mediului rural;
-viteza maxima download: 500/940 Mbps (in functie de infrastructura din zona);
-viteza maxima upload: 250 Mbps;
-router wifi in custodie;
-2 conturi gratuite pentru serviciul Digi Wi-Fi;
-2 adrese e-mail @rdslink.ro;

Alte abonamente (28 RON)
Aceste abonamente sunt vechi in zonele in care nu s-a putut efectua upgrade automat. Spre exemplu, in unele blocuri in care infrastructura a ramas veche din cauza unor diverse motive (multi datornici in bloc, refuzul Asociatiei de Proprietari privind modificarea infrastructurii, etc.). Un astfel de abonament este Fiberlink 100.

Daca nu suntem multumit de viteza echipamentului ONT/ONU pe wireless si dorim un router suplimentar in chirie, putem lua unul din modelele KAON AR4010 sau ZTE H298A oferite de Digi la pretul de 5 RON/luna.

Pret abonamente internet mobil (date mobile) Digi (RCS & RDS)
Abonatii care doresc internet mobil (fara telefonie mobila) prin intermediul unui hotspot/stick pot opta pentru unul din urmatoarele abonamente:

Activ (15 RON)
-10 RON pe luna pentru abonatii Digi care beneficiaza/opteaza pentru Digi NET, Digi TV sau Digi Mobil;
-5GB trafic de date inclus in reteaua 3G;
-10GB trafic de date inclus in reteaua 4G;
-viteza maxima download: 15 Mbps (3G) / 75 Mbps (4G 2100 MHz banda 1) / 100 Mbps (4G 2600 MHz banda 38);
-viteza maxima upload: 4.6 Mbps (3G) / 21 Mbps (4G 2100 MHz banda 1) / 10 Mbps (4G 2600 MHz banda 38);
-acces gratuit la Digi Wi-fi;
-putem alege modem cu functie wifi pentru stickul 4G cu o chirie lunara de 9.92 RON, pentru a ne putea conecta cu mai multe dispozitive simultan;

Activ Plus (25 RON)
-20 RON pe luna pentru abonatii Digi care beneficiaza/opteaza pentru Digi NET, Digi TV sau Digi Mobil;
-10GB trafic de date inclus in reteaua 3G;
-20GB trafic de date inclus in reteaua 4G;
-viteza maxima download: 15 Mbps (3G) / 75 Mbps (4G 2100 MHz banda 1) / 100 Mbps (4G 2600 MHz banda 38);
-viteza maxima upload: 4.6 Mbps (3G) / 21 Mbps (4G 2100 MHz banda 1) / 10 Mbps (4G 2600 MHz banda 38);
-acces gratuit la Digi Wi-fi;
-putem alege modem cu functie wifi pentru stickul 4G cu o chirie lunara de 9.92 RON, pentru a ne putea conecta cu mai multe dispozitive simultan;

Pret abonament telefonie fixa Digi
Desi acest serviciu este din ce in ce mai putin folosit, inca este necesar in anumite cazuri, in special pentru persoanele varstnice. Acesta este singurul abonament de telefonie fixa disponibil in reteaua Digi:

DigiTEL In Familie (1.19 euro)
-minute nelimitate catre reteaua fixa si mobila Digi;
-100 de minute in retelele fixe nationale;

DigiTEL National (2.38 euro)
-desi acest pachet nu este afisat pe site-ul Digi, se ofera in continuarel
-minute nelimitate catre mobila Digi;
-minute nelimitate catre toate retelele fixe nationale;
-100 de minute in retelele mobile nationale si internationale, catre anumite destinatii;

Pentru a ne abona in reteaua Digi, avem urmatoarele variante:
-apel la relatii cu clientii pentru clienti noi, 0314004600;
-comanda online pe site-ul Digi;

Preturile abonamentelor prezentate mai sus sunt cu TVA inclus.

In anumite zone, in functie de concurenta si de campaniile aflate in derulare, se poate oferi promotional 3, 6 sau 12 luni reducere 50% la abonament. De regula aceste oferte sunt disponibile prin agenti de teren.
Daca aveti nelamuriri despre abonamentele de internet Digi sau doriti informatii suplimentare, lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

368 COMENTARII

 1. Buna dimineata, as dori sa stiu dece in com. Dubova jud. MH cel mai mic abonament la Digi este obligatoriu un PACHET de telefonie(20 lei), TV (26 lei) , si internet de 50Mb( 76 lei) si fara fibra optica ??? Mentionez ca nu se poate separa Tv de Internet…

  • In Dubova MH Digi are retea de fibra optica. Digi nici o data nu a avu internet de 50 mb de 76 de lei. Poate vreti sa spuneti ca platiti in total 76 lei. Cel mai mic abonament de internet este de 300 mb la 30 de lei. Se poate sa luati doar tv sau internet. Daca nu mai sunteti in perioada contractuala puteti renunta la internet sau tv si telefon si ramaneti cu ce serviciu doriti. Puteti suna la Relatii Clientii si sa solicitati trecerea pe fibra optica.

   • Digi net business 50 , Televiziune Analogic, si digi mobil Business , OBLIGATORIU altfel nu avem de unde sa avem acces la tv si net decit la parabolice… eu consider asta MONOPOL , atata timp cat nu exista alta retea fixa in zona …. FIBRA ? au doar pensiunile care platesc acelas pret ca toti oameni care au contract OBLIGAT de 121,,,, lei. Am facut sesizare la Digi Drobeta la Juridic ,(adonamentul obligat este pe,, persoana fizica business 50 ,, cu toate ca acest abonament se face pe persoana juridica , dar mosii si babele nu stiu asta… si am cautat pe net , NICI NU, SAU NU MAI EXISTA BUSINESS 50 ) fara succes. Cu numar de inregistrare cu tot ce trebuie , de la mai multe persoane, DEGEABA. Ei zic ca nu exista fibra optica dar noi vedem ca exista firul platbanda negru cu un fir otelit si fibra care intra la pensiuni.Cum pot sa postez fotografii sau captura cu factura si cuntul meu cu felul abonamentului ? Incercati sa faceti abonament la Dubova Mehedinti sa vedeti cit costa cel mai ieftin si unde va incadreaza , la business , doar o simulare incercati ? CHIAR SUNTEM APARTE FATA DE RESTUL LUMII !

    • Conform site-ului Digi.ro in zona dvs digi are retea de fibra optica. Nu inteleg de ce Digi ar obliga persoanele fizice sa faca abonamente ca persoana juridica.Faceti plangere la ANPC in care sa detaliati situatia.

    • E posibil sa fiti intr-o zona fara retea iar cei de la Digi sa semneze acolo doar pe persoana juridica, din moment ce ei nu considera rentabil sa construiasca retea pentru persoanele fizice, nu ii puteti obliga. Iar faptul ca nu sunt alti operatori in zona nu e vina celor de la Digi.
     De asemenea, situatia nu este una generala in Dubova, cunosc abonati care au abonamente pe persoana fizica insa probabil depinde de zona. Nu puteti sa-i obligati sa va ofere ce vreti dvs, fiecare operator furnizeaza in fiecare zona ce pachete doreste. Daca ati avea un vecin pe persoana fizica si dvs ati fi obligat sa optati pentru abonament business atunci ar fi intr-adevar o problema.
     Aceasta este parerea mea.

     • Asa am zis si eu , domnul Robert , dar cand am intrebat comunele vecine si am aflat ca au pret normal ca si la orase, semnal digi 4 g este de 4 ani , antene digi sunt doua numai in Dubova si dealungul Clisurii Dunarii mai sunt si altele si cablu fibra la 7 sau 8 Km de Dubova la pensiuni …. atunci am zis ca suntem totusi o zona normala cu atita infrastructura dar nu au crezut si cei de la Digi care ne obliga in continuare la abonament business pe persoana fizica( nici nu stiu daca mai exista Digi Business 50 ) plus ca la pretul de 121 lei suntem ocoliti de fibra cei de la case atata timp cat platim ca cei de la pensiuni care ai fibra optica ( verificat ). Asta nu inseamna Monopol ? Daca mai existau alti operatori , era altceva…

     • In functie de zona, oferta poate fi rurala sau urbana. De regula, in zonele rurale exista oferta Populara unde preturile sunt mai mici.
      Este monopol daca doar ei sunt acolo, dar nu impiedica nimeni alti operatori sa vina acolo.

 2. Bună ziua. Sunt administratorul unei societăți comerciale din Panciu jud. Vrancea, și aș vrea să mă abonez la serviciile dvs. Mă interesează conexiune internet rapidă și un post TV.

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi.
   Pentru un contract pe persoana juridica, va recomand sa faceti o cerere pe site-ul digi.ro – sectiunea Business sau sa va prezentati intr-un sediu Digi.

 3. Buna ziua ! Ma numesc Mariana si sunt presedinta asociatiei de proprietari ,,Bloc * Scara *”, din * , *, sect *, Bucuresti. As dori sa stiu daca piteti sa ne oferiti pentru Asociatie supraveghere video , 2-3 camere video.

  Multumesc!

 4. Bună ziua,
  aș dori să mă abonez la servicii Digi. Am nevoie de conexiune internet rapidă și sigură și de conexiune mobilă dacă este posibil în zonă (Mărculeni, jud. Mureș), dar nu doresc cablu sau alte servicii. Ați putea să-mi trimiteți o ofertă de preț?
  Vă mulțumesc,
  Imola

  • Buna seara,
   In Marculeni, Mures exista acoperire pentru serviciile Digi prin fibra optica.
   Puteti opta pentru abonamentul de internet maxim Fiberlink Gigabit Popular, veti plati 25 de lei pe luna iar viteza maxima va fi de 500 Mbps sau 1000 Mbps download, in functie de tipul infrastructurii din zona. 
   Nu este obligatoriu sa optati pentru televiziune prin cablu.

 5. Voi nu intelegeti ca eu locuiesc in Botosani de 70 de ani si am avut un abonament in juf=d vrancea la sat Terchesti asa ca eu sint in Botosani si dac nu schimbati adresa pe care am anuntat=o de mai multe ori .o sa mergeti la Terchesti sa luati banii