Mondial in familie – quiz show TVR 1
Postul de televiziune TVR 1 anunta ca incepand de maine, 17 octombrie, in grila sa de programe va intra prima emisiune concurs cu tematica fotbalistica. Emisiunea se numeste Mondial in familie si va fi difuzata de luni, 17 octombrie, de la ora 23, pe TVR 1.

Aceasta emisiune va fi prezentata de campioana la scrima Ana Maria Branza Popescu si sotul sau, poloistul Pavel Popescu. Emisiunea Mondial in familie ii provoaca pe fanii sportului rege sa isi testeze cunostintele despre fotbal dar si precizia la loviturile de la 11 metri.

In fiecare emisiune se infrunta doua echipe formate fiecare din cupluri. Fiecare cuplu va reprezenta cate o echipa de fotbal prezenta la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Aceste cupluri vor raspunde la intrebari despre istoria sportului rege, intrebarile sunt grupate in doua runde.

Castigatorii emisiunii concurs Mondial in familie au sansa sa vizioneze partidele Campionatului Mondial din Qatar din tribune. Emisiunea va avea 64 de editii (exact cate echipe participa la Campionatul Mondial din Qatar). Campionatul Mondial din Qatar, care se va desfasura in perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022, este primul campionat mondial din istoria sportului rege care se va desfasura iarna si va fi transmis in exclusivitate de posturile Televiziunii Romane.

Pentru Campioana Ana Maria Branza Popescu este pentru prima data cand va prezenta o emisiune TV alaturi de sotul sau. Ea a declarat despre zilele de filmare a emisiunii ca le-a simtit ca pe zilele traite in cantonamentele premergatoare competitiilor de obiectiv insa cu ajutorul echipei care a realizat aceasta emisiune, a concurentilor si a cameramanilor totul a decurs excelent.

Mondial in familie – quiz show TVR 1

Scopul emisiunii Mondial in familie este acela de a face fotbalul mai prietenos pentru doamne si domnisoare. Cei mai fideli telespectatori ai Televiziunii Romane au ocazia sa urmareasca finala Campionatului Mondial la un televizor ultra-performant. Cine doreste sa participe la concurs trebuie sa scrie pe pagina Facebook a postului TVR 1 printr-un comentariu care sa contina scorul corect cu care se termina meciul dintre cele 2 echipe din fiecare episod.

Exemplu: daca rezultatul meciului dintre Germania – Spania din cadrul unei editii a emisiunii se incheie cu scorul de 2 – 1 pentru Germania iar partida de la Campionatul Mondial se incheie tot cu 2 – 1 pentru Germania, scor pe care l-a scris telespectatorul, atunci acesta va participa la tragerea la sorti pentru castigarea televizorului. Se vor lua in calcul doar rezultatele meciurilor din cadrul grupelor de la Campionatul Mondial.

Daca un meci din cadrul Campionatului Mondial din grupe nu se incheie cu scorul cu care s-a incheiat meciul respectiv din cadrul emisiunii si pe care l-au ghicit unii fani si l-au scris pe Facebook, atunci acel premiu nu se mai acorda. Campania se desfasoara in perioada 17 octombrie – 12 decembrie 2022.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.