Oferta noua Digi – Ce-i al tau e pus deoparte
Digi Romania (RCS & RDS) lanseaza din nou o oferta prin care ofera 50% reducere timp de 6 luni la fiecare abonament nou contractat (televiziune prin cablu, televiziune prin satelit, internet fix, telefonie fixa, telefonie mobila (portare) sau internet mobil). Asa cum am procedat cu majoritatea ofertelor Digi, informatiile despre noua oferta se pot citi prima data pe media-max.ro.

Noua oferta se numeste Ce-i al tau e pus deoparte si se adreseaza atat abonatilor noi Digi cat si abonatilor existenti care suplimenteaza cu servicii noi.

Reducerea se aplica in cazul contractelor semnate pe 24 de luni.
Nu avem informatii daca oferta se aplica si in cazul upgrade-urilor (telefonie mobila, internet fix sau televiziune prin cablu – de la analogic la digital) insa vom actualiza acest articol cand vom avea informatii in acest sens.

Cea mai noua oferta Digi este valabila timp de 6 zile pana duminica, 4 iulie 2021 (inclusiv).
Desi beneficiile oferite nu sunt noi ci doar numele ofertei, se pare ca Digi nu are nevoie sa ofere mai multe beneficii la nivel national pentru a-si creste numarul de abonati. Totusi, furnizorul de servicii de telecomunicatii ofera abonatilor sai oferte superioare in anumite zone, acolo unde au concurenta, beneficii precum reducere la abonament 50% timp de 12 luni, vouchere cadou sau televizoare in rate.

Reducerile mentionate mai sus nu se aplica in cazul contractarii unei extraoptiuni.
Oferta este disponibila exclusiv online.

Reamintim ca Digi are in desfasurare o alta oferta promovata intens pe canalele media, in special pe site-ul propriu si pe pagina Facebook Digi Romania. Oferta se numeste Mobilizare si presupune o reducere de 50% la abonamentul de telefonie mobila la portarea unui numar din alta retea. Aceasta este una dintre cele mai longevive oferte Digi, a inceput initial pe 1 aprilie 2021 si a fost reinnoita de cateva ori, cel mai recent termen al ofertei fiind 4 iulie.

Pe langa reducerile oferite la abonamente, Digi comercializeaza si smartphone-uri in rate la preturi avantajoase, telefoane produse de Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Motorola, Allview si altele.

De asemenea, operatorul RCS & RDS a lansat de mai multe ori oferte in care beneficiile erau asemanatoare, 50% reducere la abonament timp de 6 luni (uneori cu mici diferente), chiar daca numele campaniilor erau diferite.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre noua oferta Digi in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.