Ghinionistul / 6.9 pe scara Richter – filme romanesti Pro Cinema
Telespectatorii care iubesc sa urmareasca filme romanesti mai noi au posibilitatea sa urmareasca cateva astfel de filme interesante cu actori romani din noul val. Postul de televiziune Pro Cinema va difuza in luna mai cate un film romanesc in fiecare duminica, de la ora 20:30.

Ghinionistul (2017) – 7 mai, ora 20:30. Filmul Ghinionistul trateaza cu ironie cateva intamplari prin care trece un tanar chitarist in incercarea lui de a ajunge la audieri pentru intrarea sa intr-o formatie.

De fapt, filmul pune in evidenta faptul ca romanii se bazeaza in majoritatea cazurilor pe noroc atunci cand reusesc ceva important pentru ei si spun ca au avut ghinion atunci cand nu reusesc sa realizeze ceva.

In acest film ii vom vedea pe: Diana Dumitrescu, Virgil Iantu, Codrin Maticiuc, Dorian Popa, Augustin Viziru si altii. Ghinionistul are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Faci sau taci (2019) – 14 mai, ora 20:30. Aceasta este o comedie spumoasa care trateaza un subiect important. Politia Romana in colaborare cu politia din Spania pun in aplicare un plan de a destructura o grupare criminala si de a captura liderul acelei grupari.

Problema autoritatilor romane apare atunci cand un politist spaniol vine in Romania sa puna in aplicare planul. Problema o reprezinta faptul ca niciun politist care este desemnat sa lucreze la acest caz de destructurare a organizatiei nu stie spaniola.

In distributia filmului Faci sau taci telespectatorii ii vor vedea pe actorii: Augustin Viziru, Monica Barladeanu, Bogdan Malaele, Codin Maticiuc, Gica Craioveanu, Catalin Cazacu si altii. Filmul are durata de o ora si 38 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,8.

Ghinionistul / 6.9 pe scara Richter – filme romanesti Pro Cinema

Fara prelungiri (2022) – 21 mai, de la ora 20:30. Violeta (Cecilia Barbora) este directoarea unui azil de batrani. Violeta si un functionar de la primarie vor sa acceseze  fonduri de la Uniunea Europeana. Pentru a obtine aceste fonduri, ea se foloseste de batranii din azil punandu-i sa faca activitati culturale.

Un fost antrenor de fotbal care locuia in azil face o echipa de fotbal. In momentul cand sosesc banii de la Uniunea Europeana, antrenorul si locatarii azilului vor observa ca au fost trasi pe sfoara pentru ca banii ii va lua Violeta si primarul localitatii.
Fara prelungiri are durata de o ora si 40 de minute.

6,9 pe scara Richter (2016) – 28 mai, ora 20:30. Filmul prezinta viata plina de griji a unui actor inainte de aparitia unui cutremur iminent. Tony (Laurentiu Banescu) este un actor care duce o viata plina de griji, el trebuie sa se pregateasca pentru un rol greu intr-o piesa de teatru, are o nevasta geloasa, in viata lui apare si tatal sau care a fost absent ani de zile si ca sa fie meniul complet, este ingrijorat si de venirea unui cutremur. Oare va trece Tony peste aceste probleme? Va veni sau nu cutremurul?
Filmul 6,9 pe scara Richter are durata de o ora si 57 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • In judetele maghiare Digi are o grila de canale mai mare fata de grila nationala si atunci procentul de 25% sa largit. Adica la o grila de 180 de canale 41 de canale trebuie sa fie introduse din lista must carry. In judetele maghiare este o grila de 200 de canale si atunci acolo intra 44 de canale must carry.