Cafea cu parfum de femeie – premiera Happy Channel
Happy Channel a anuntat premiera noii versiuni a telenovei Cafea cu parfum de femeie (Café con aroma de mujer / The Scent of Passion – 2021). Desi initial se anuntase ca noua telenovela se va putea viziona si pe Netflix, productia nu a mai fost adaugata insa se va putea vedea in curand pe Happy Channel.

Rezumat telenovela Cafea cu parfum de femeie
In fiecare an, Gaviota si mama ei ajung la Hacienda Casablanca pentru a culege cafeaua din a doua recolta a anului, insa spera ca aceasta vizita sa fie ultima pentru ele, deoarece de acum inainte vor detine propriul teren. Insa, soarta are alte planuri pentru ele.

Octavio Vallejo, detinatorul fermei Casablanca, moare. Gaviota l-a salvat in trecut de la o rapire. In schimb, Octavio a promis sa-i dea un hectar de pamant pentru ca ea sa-si poata cultiva propria cafea. Incercand sa convinga familia Vallejo sa respecte promisiunea facuta de Octavio, Gaviota se intalneste cu Sebastian, fiul lui Octavio.

Astfel, se naste o atractie intre ei, ducand la o poveste de iubire imposibila, dintre doua persoane ce apartin unor lumi si clase sociale diferite.

Din distributia seriei fac parte actorii William Levy (Resident Evil: The Final Chapter – 2016, Addicted – 2014, The Single Moms Club – 2014), Laura Londoño (Escobar: Paradise Lost – 2014), Ghia Burns (Norocul lui Loli – 2021), Diego Cadavid, Carmen Villalobos (El Señor de los Cielos – 2013), Luces Velásquez (a interpretat rolul Berthei Muñoz de González in Betty cea urata), Katherine Vélez, Maria Tereza Barreto (Memories of My Father – 2020) si altii.

In Mexic, telenovela a avut 92 episoade difuzate in 2021. Pe IMDb a obtinut nota 7.6 din 645 recenzii. Happy Channel va difuza Cafea cu parfum de femeie din 6 martie, de la ora 16:15.

Acesta este un remake al productiei cu acelasi nume din 1993 cu Constanza Duque, Sílvio Ángel si Juan Ángel.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceasta telenovela in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII