Nautical Channel – eliminat din grila UPC (Vodafone)

Nautical Channel – eliminat din grila UPC (Vodafone) – Cu mai putin de 2 zile ramase inainte de finalizarea integrarii UPC in Vodafone, abonatii serviciului de televiziune prin cablu primesc o veste proasta, privind eliminarea postului Nautical Channel din grila.

Nautical Channel era disponibil in grila UPC doar in format SD si a fost eliminat in cursul zilei acesteia din grila. Momentan nu a fost introdus niciun canal care sa inlocuiasca acest program in grila. Programul era disponibil in grila pe pozitia 209.

Deja am primit mai multe nemultumiri privind eliminarea postului Nautical Channel din grila, abonatii dand vina pe preluarea companiei UPC de catre Vodafone pentru aceasta modificare.

Nautical Channel este singurul canal despre sporturi nautice care difuzeaza 24/24 de ore emisiuni despre navigare, surf, kayak, canoe, etc. Canalul este disponibil la nivel mondial, avand peste 20 de milioane de abonati doar in SUA. Este disponibil in limba engleza, franceza, germana sau greaca.

Nautical Channel a reunit o echipa internationala experimentata concentrata pe sporturi nautice si divertisment pentru a aduce telespectatorilor ultimele informatii despre navigare, curse cu barci de mare viteza si surf, precum si multe programe lifestyle pentru publicul lor international. Telespectatorii pot viziona evenimente sportive precum America’s Cup World Series, World Surf League Tour, IKA Kiteboarding World Championships, PWA World Windsurfing Tour, Volvo Ocean Race, P1 Superstock si altele.

De asemenea, Nautical Channel reprezinta cea mai usoara metoda pentru industria nautica de a ajunge la simultan la consumatorii internationali pasionati de aceasta industrie.

Nautical Channel oferta telespectatorilor cele mai bune programe de sport si lifestyle prezentate de experti internationali intr-un mod clar si simplu pentru toate nivelurile de expertiza nautica. Programele premiate ajung la o audienta bine definita insa are de asemenea un interes general.

Nautical Channel – eliminat din grila UPC (Vodafone)

Sporturile nautice reprezinta mai mult de jumatate din grila de programe, totul despre calatorii, stiri, aventura, iahturi, surfing, interviuri, santiere navale, echipamente, epave si multe altele.

Voi ce parere aveti despre eliminarea canalului Nautical Channel din grila UPC (Vodafone)? Lasati un comentariu mai jos. Ii multumim lui Alexandru T. pentru pont;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

 1. Sunt foarte dezamagit de eliminarea Nautical channel din grila de programe.
  Din sutele de canale inutile mie, au decis sa elimina un canal foarte apreciat. O decizie total neinspirata, probabil luata doar pe considerente comerciale.
  Pana atunci caut solutii online.

  • Toate deciziile sunt luate pe considerente comerciale deoarece este o companie privata, este un business.
   E posibil ca eliminarea postului sa se fi facut si din cauza ratingului scazut, a lipsei de interes pentru acest canal.

 2. Sunt canale care erau ținute în grilă doar pentru că așa a dorit mai demult Liberty Global și nu neapărat pentru că erau urmărite. Așa era cazul și cu Nautical Channel. A expirat contractul și nu a mai fost prelungit. Eliminare de canale s-a produs chiar și la VF Germania unde pe 1 aprilie au eliminat 2 canale de muzică, motivul fiind desigur neprelungirea contractului.
  După reorganizarea recentă pe analogic (care a durat 3 luni) și introducerea Eurosport 4K au fost activate 3 frecvențe noi pe digital (deocamdată nu peste tot) deci probabil vor veni și canale noi în grilă. Cine dorește să scaneze manual frecvențele 450, 458 și 466 Mhz (deocamdată e testat Radio ZU fără denumire).
  Pentru cel care a zis că urmează eliminarea pachetului Discovery: toate canalele lor sunt la liber în grila VF (deocamdată și ESP 4K) deci șansele sunt mici să iasă. Tot VF are pachetul cel mai complet și aici mă refer la Discovery chiar dacă unele sunt numai în SD.
  Chiar și National Geographic are șanse mici pentru eliminare. A fost promovat la greu în ultimele luni, a fost chiar și pe 2 poziții în grilă pentru promovare și acces mai ușor (poziția 15).

 3. O sa mai urmeze si alte posturi. Vodafone in alte tari pe partea de servicii tv are grila slaba si scumpa. Or sa faca, ca cei de la Telekom, grila naspa pe bani multi