Fantoma si Molly McGee – premiera Disney Channel
In acest material vom detalia surprizele pregatite de posturile de desene animate Disney Channel si Disney Jr. in luna martie.

Disney Channel
Ghostforce – din 28 februarie, de luni pana vineri, de la ora 19. Trei adolescenti au superiputeri si au o viata dubla, ziua se duc la scoala, noaptea apara orasul si locuitorii de fantome. Ghostforce are 28 de episoade iar pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Miraculous: Buburuza si motan Noir – sezonul 4 (sezon nou), din 28 februarie, de luni pana vineri, de la ora 18:30. Cei doi supereroi si prietenii vor avea parte de noi aventuri dar si de dusmani noi carora vor fi nevoiti sa le faca fata.

The Ghost and Molly McGee / Fantoma si Molly McGee (2021) – din 14 martie, de la ora 17:30, de luni pana vineri. Serialul Fantoma si Molly McGee spune povestea de prietenie dintre o fetita care emana in jurul ei bucurie, fericire si zambete si o fantoma Scratch care este tot timpul morocanos, rau si care doreste sa faca sa dispara bucuria, zambetul si veselia de pe pamant, inlocuindu-le cu tristetea.

Atunci cand fantoma arunca o vraja asupra fetitei pentru a o face morocanoasa, inima fetitei, fiind pura, intoarce vraja asupra fantomei, legand-o de fetita.

Fantoma si Molly McGee – premiera Disney Channel

Serialul Fantoma si Molly McGee are un sezon cu un total de 16 episoade, fiecare episod are durata de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Disney Jr.
In luna martie, Disney Jr. a programat noi sezoane din urmatoarele seriale:

  • Paienjanelul Marvel si prietenii lui uimitori – din 21 martie, de luni pana vineri, de la ora 17. In noile episoade, echipa Paienjanel formata din Fantoma, Spirit si Paienjanel, va apela la ajutorul altei echipe numite Razbunatori, pe a salva orasul de dusmani.
  • Eroii in Pijama – din 21 martie, de la ora 16:30, de luni pana vineri. Cei 3 prieteni, Bufnita, Pisoi si Sopi, vor avea parte de noi aventuri nocturne in incercarea de a restabili linistea nocturna a orasului lor.
  • Mira, detectiv regal – sezon nou, din 26 martie, de la ora 18:30. Micuta Mira va rezolva noi cazuri in regatul Naiyapuram. Pentru a rezolva cazurile si pentru a-si ajuta prietenii si locuitorii regatului, micuta regina detectiv isi va folosi mintea si logica. Intr-un episod, Mira va scrie o carte cu toate cazurile rezolvate de ea iar regele ii va da in dar un joc foarte special.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. În martie Disney Channel va difuza pe 5 martie sezonul 3 din Amfibienii. În noul sezon, Ana și plantarii sunt transportați la casa Anei din suburbiile din Los Angeles de Est. Ana trebuie acum să ajute familia broască să se adapteze la lumea urbană și să păstreze secretul identităților, în timp ce caută o modalitate de a se întoarce în Amfibia și de a opri invazia lui Adrian. În Amfibia, Sasha și Grime conduc oamenii din Negureni într-o rebeliune împotriva lui Adrian, care o folosește pe Marcy ca vas pentru stăpânul său, o entitate cunoscută sub numele de Core.

    Sezonul va fi difuzat în fiecare weekend ora 09:55 și în reluare ora 15:20 iar a doua zi între orele 09:25 și 14:50.