Meriti cu Mugur Mihaescu pe Metropola TV
Postul de televiziune Metropola TV va difuza din 10 mai o noua emisiune. Emisiunea se numeste Meriti si va fi prezentata de Mugur Mihaescu.

Meriti va fi o emisiune tip talk show de seara, inca nu se stie de la ce ora va intra pe post insa emisiunea va fi difuzata de luni pana joi, conform postarii lasate de Mugur Mihaescu pe pagina oficiala Facebook. Emisiunea va avea cate un invitat care exceleaza in meseria lui care ne va  prezenta povestea sa.

Mugur Mihaescu va prezenta emisiunea Meriti dupa o pauza de 4 ani (exceptand Revelionul trecut de la TVR, care a generat discutii), ultima aparitie a lui Mugur Mihaescu a fost in 2016 la Kanal D cand a realizat alaturi de Radu Pietreanu emisiunea Vacanta Mare. Grupul Vacanta Mare a realizat in 2016 o parodie dupa emisiunea Te vreau langa mine, realizata de Gabriela Cristea la postul de televiziune Kanal D.

Prima emisiune realizata de grupul Vacanta Mare pe TV a fost in anul 1999 la Pro TV. Grupul Vacanta Mare a fost format din: Radu Pietreanu, Mugur Mihaescu si Dan Sava. Dupa decesul lui Dan Sava, grupului Vacanta Mare i s-a alaturat Florin Petrescu, interpretand rolul lui Axinte.

Meriti cu Mugur Mihaescu pe Metropola TV
Reamintim ca grupul Vacanta Mare a realizat programul special de Revelion la TVR, program special care a iscat cateva controverse.

Postul de televiziune Metropola TV este un proiect al Primariei Voluntari. Este un post generalist iar pe 7 ianuarie 2021, Metropola TV  a obtinut din partea CNA-ului schimbarea formatului licentei din difuzare regionala in licenta cu difuzare nationala.

Din luna februarie 2021, Metropola TV a intrat in grilele operatorilor de cablu si in lista must carry. Iata cateva emisiuni ce pot fi urmarite pe postul Metropola TV: Madalin Ionescu Show (de luni pana joi, de la ora 22:00), Fenomen Social (de luni pana vineri, de la ora 13:00, emisiune prezentata de pshiologul Gabriela Malaouf), Dragoste de Romania (emisiune prezentata de Cezara Munteanu), Doar o cifra sa-ti mai spun (o emisiune economica prezentata de Edward Pastia, in fiecare joi de la ora 17:00 si altele.

Metropola TV difuzeaza, de asemenea, meciuri de fotbal din Divizia C si filme artistice romanesti. Televiziunea este prezenta in grila de baza a tuturor operatorilor de cablu, cum ar fi RCS-RDS (Digi), Vodafone, Telekom, Orange si Next Gen.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.