NextGen introduce Prima TV HD si Mooz Dance HD, iese Mooz HD
Prima TV HD a intrat astazi si in grila de programe NextGen pe frecventa 610.000 kHz, aceeasi frecventa pe care au intrat recent Travel Mix 4k si Mix 24 TV (postul de teleshopping).

Recent, Prima TV HD a intrat si in grila operatorilor Digi (RCS & RDS), Vodafone (UPC), Telekom si Orange (infrastructura Telekom). Prima TV a inceput sa emita in HD la sfarsitul lunii trecute, iar de pe 1 decembrie a inceput sa intre in grilele operatorilor. Astazi, cei de la Digi au finalizat introducerea postului in toate zonele, inclusiv in judetul Mures.

Prima TV HD nu este disponibil inca in grila Orange (pe reteaua proprie) si Akta (pe reteaua proprie, cu exceptia abonatilor care beneficiaza integral de grila Digi). De asemenea, varianta HD nu a intrat la niciun operator de televiziune prin satelit (Digi, Orange, Telekom, Focus Sat sau Freesat).

In grila NextGen postul de muzica Mooz HD a fost inlocuit de Mooz Dance HD.
In cursul sedintei CNA de ieri, Mooz TV SRL a solicitat prelungirea licentei audiovizuale a postului Mooz Dance si modificarea licentei (sediu social, modalitate si zona de difuzare). Solicitarea a fost aprobata in unanimitate de membrii CNA.

NextGen introduce Prima TV HD si Mooz Dance HD, iese Mooz HD
Reamintim ca Mooz TV SRL au lansat la sfarsitul lunii octombrie postul Mooz 4k, disponibil gratuit pe satelitul Intelsat 10-02 1°W alaturi de WOW 4k, Nasa 4k si 4k Heritage.

Voi ce parere aveti despre Prima TV HD si Mooz Dance HD? Sunteti multumiti de inlocuirea Mooz HD?

NextGen este un furnizor de servicii fixe de telecomunicatii (televiziune analogica si digitala, internet fix si telefonie fixa) si ofera clientilor noi 50% reducere la abonament timp de 3 luni. Este detinut integral de Telekom Romania Communications (companie care a ajuns la un acord cu Orange pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni TKR).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII