Noi cei din Allende – mini-serie Netflix
Netflix pregateste o serie promitatoare numita Noi, cei din Allende (titlu original: Somos), o mini-serie mexicana produsa de James Schamus (cunoscut pentru Brokeback Mountain, productie care a castigat 3 premii Oscar).

Aceasta serie este inspirata din fapte reale si bazata pe raportul ProRepublica How the U.S. Triggered a Massacre in Mexico al castigatorului unui premiu Pullitzer, Ginger Thompson.

Rezumat Noi, cei din Allende
Mini-seria prezinta evenimentele care au dus la masacrul din orasul de granita Allende, Coahuila din 2011 si sunt prezentate din perspectiva victimelor ale caror vieti au fost schimbate pentru totdeauna intr-o tragedie pornita de la o operatiune ratata DEA (Agentia Antidrog Americana).

Trailerul arata evenimentele dinaintea masacrului al caror autori au fost membrii cartelului Los Zetas, acestia au ucis, incendiat si rapit sute de victime nevinovate in cautarea unui presupus turnator.

In martie 2021, membrii cartelului Zetas, unul din cele mai violente organizatii de trafic de droguri din lume, au asaltat Allende si localitatile invecinate, demoland case si afaceri, omorand si rapind barbati, femei si copii.

Din distributie fac parte actori precum Everardo Arzate (El Señor de los Cielos – 2013), Iliana Donatlán (Bettas – 2014), Arelí González (a jucat rolul Andreei in telenovela La Doña, difuzata in Romania de Pro 2), Josue Guerra (Seven lovers – 2014), Jero Medina (Narcos: Mexico – 2020), Martín Peralta (un alt actor care a avut un rol in La Doña) si altii.

Noi cei din Allende – mini-serie Netflix
Aceasta mini-serie va avea 6 episoade si va fi disponibila pe platforma de streaming Netflix din 30 iunie 2021.

Afacere de familie: Proprietati de lux – Netflix
Afacere de familie: Proprietati de lux (The Parisian Agency: Exclusive Properties) este un reality show ce va fi adaugat pe Netflix din 23 iunie si care urmareste viata familiei Kretz, o familie instarita din Paris ce detine o afacere imobiliara de lux.

Proprietatile pariziene sunt printre cele mai valoroase din lume iar familia Kretz se ocupa de vanzarea unor astfel de proprietati care pot ajunge la zeci de milioane de euro.

Update 20.02.2022: Sezonul 2 al reality show-ului Afacere de familie: Proprietati de lux va fi disponibil pe Netflix din 3 martie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU