Noutati Netflix: serial Ca un fluture si functia Reda ceva
In acest material va vom prezenta cateva noutati ale lunii mai ce se vor gasi pe Netflix.

Navilera (Ca un fluture) – din 4 Mai. Acest serial ne prezinta pasiunea comuna a 2 oameni de varste diferite, care trec prin dificultatile vietii pentru a-si implini visul, acela de a deveni balerini.

Selena (partea a 2 a) – din 4 Mai. Cantareata Selena devine din ce in ce mai cunoscuta si cu toate acestea ea incearca sa isi respecte promisiunea facuta familiei, aceea de a petrece mai mult timp cu ei dar incearca sa isi dezvolte si afacerea.

Iar maine, lumea intreaga – din 6 mai. Filmul ne prezinta o studenta la drept ce intra intr-o gasca. Tanara se schimba total din momentul in care intra in aceasta gasca, va intra in situatii periculoase si violente, fapt ce o va atrage din ce in ce mai mult.

Mostenirea lui Jupiter – din 7 mai. Prima generatie de super eroi se pregateste sa predea stafeta fiilor lor. Noii super eroi schimba total regulile iar acest lucru duce la tensiuni intre generatii, vechii super eroi find nemultumiti de ne-aplicarea vechilor reguli.

Monstrul – din 7 mai. Filmul prezinta incercarea unui tanar de a-si dovedi nevinovatia in fata justitiei, adolescentul participand la un jaf cu victime.

Banii, pe intelesul tuturor – documentar – din 11 mai. Dupa cum intelegem si din titlul documentarului, in aceasta mini-serie vom afla totul despre bani.

Ce mai face familia Upshaw? – disponibil din 12 mai. Acest serial ne prezinta intamplarile unei familii din Indiana, acesta este un sitcom american.

Eu sunt toate fetele – din 14 mai.  Un politist si un criminal fac echipa pentru a distruge o retea de trafic cu minori.

Noutati Netflix: serial Ca un fluture si functia Reda ceva
Inca o dorinta – din 14 mai. Filmul prezinta intamplarile amuzante prin care trece un tanar in incercarea sa de a-i indeplini bunicei sale ultima dorinta.

Cine a ucis-o pe Sara? – sezonul 2 – din 19 mai. In incercarea de razbunare, Alex, fratele Sarei, va descoperi ca Sara nu era asa cum o stia el. In sezonul 2 Alex va descoperi si partea intunecata a Sarei.

Baggio – Il Divin Codino – din 26 mai. Acest documentar prezinta cariera lui Roberto Baggio, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti italieni cu o cariera de 22 de ani.

Lucifer – sezonul 5, partea a doua – din 28 mai. In partea a 2-a Lucifer revine in lumea noastra sperand sa o recucereasca pe Chloe.

Acestea sunt doar o parte din surprizele pregatite de Netflix in luna mai.

Noua functie Reda ceva disponibila pe Netflix
Netflix a lansat o noua functie ce ajuta abonatii indecisi. Functia se numeste Reda ceva iar Daca apasati acest buton Netflix va alege un film sau un serial in locul vostru. Aceste alegeri si sugestii se fac pe baza istoricului vostru. Functia Alege ceva se afla in partea de jos a profilului. Alege ceva este disponibil momentan doar pe Smart TV si prin redarea textului prin voce. TTS se adreseaza abonatilor care folosesc cititoarele de ecran. Daca doriti sa activati Reda ceva prin TTS o puteti face accesand sectiunea Accesibilitate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII