Mathis Family Matters – premiera E!
In acest material vom detalia cele mai interesante emisiuni ce vor fi difuzate in luna august pe E! Entertainment.

E! News Daily Pop – de marti pana sambata, de la ora 13. Liliana Vasquez, Victor Cruz si Scott Tweedie prezinta un mix de informatii despre vedetele din lumea si cultura muzicii pop. Aceste informatii pot fi comentate cu prietenii.

Holiday Like A Kardashian – de luni pana vineri, de la ora 22 si duminica de la ora 17, in reluare. Telespectatorii postului E! Entertainment pot urmari cum isi petrec membrii familiei Kardashian o zi la plaja. In acest reality show vom vedea cum Kim, Kourtney si Khloe se rasfata la plaja, ce costum de baie poarta sau cu ce crema solara isi protejeaza corpul impotriva razelor solare.

Mathis Family Matters – In premiera, din 14 august, de la ora 23, cu doua episoade consecutive dupa care va continua in fiecare duminica de la ora 23 cu cate un episod. Aceasta emisiune tip reality show urmareste viata familiei Mathis.

Familia Mathis este compusa din judecatorul Mathis, sotia sa Linda si cei patru copii ai lor: Jade, Camara, Greg si Amir. Judecatorul Mathis a devenit celebru pentru ca a reprezentat legea la TV intr-o emisiune americana numita Judge Mathis. In cadrul acelui reality show veneau in fata acestui judecator diferiti oameni cu diverse probleme minore (neplata chiriilor sau alte cazuri).

Mathis Family Matters – premiera E!

Judecatorul Judge a devenit celebru pentru ca prezenta aceasta emisiune fara roba judecatoreasca pe care un judecator o poarta in mod normal in sala de judecata.

Celebrity Game Face – sezonul 3, in fiecare duminica, de la ora 22. Kevin Hart revine in postura de gazda si producator exclusiv al acestei emisiuni. La Celebrity Game Face, Kevin lanseaza tot felul de provocari unor cupluri sau persoane celebre din America. Aceste provocari pot fi de mai multe feluri, de exemplu: intrebari de cultura generala sau teste fizice. Fiecare provocare lansata de Kevin va dezvalui publicului noi fete ale personalitatii vedetelor.

E! Entertainment se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din Romania. Difuzeaza evenimente si reality showuri din si despre vedetele de peste ocean.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII