O printesa de Craciun / Pepiniera de Craciun – filme DIVA

Postul de televiziune Diva va difuza in perioada 10-14 noiembrie in premiera trei filme romantice cu tematica de Craciun. In acest material vom detalia aceste filme.

Jingle Bell Princess / O printesa de Craciun (2021) – 10 noiembrie, de la ora 20. In timpul sarbatorilor de iarna, o printesa pe nume Amelia (Merritt Patterson) viziteaza orasul Tucker. In urma unor intamplari nefericite, Amelia pierde avionul. Fiind sarbatorile de iarna, hotelurile sunt pline asa ca printesa este nevoita sa isi petreaca o noapte in compania si in casa unei familii obisnuite, familia Cutler.

In acea noapte, printesa Amelia il va intalni pe atragatorul Sam (Trevor Donovan), ramas fara sotie si care traieste impreuna cu mama si fetita lui. Intre Sam si Amelia se va infiripa o frumoasa poveste de dragoste.
Filmul O printesa de Craciun are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

A Royal Christmas on ice / Craciun regal pe gheata (2022) – 12 noiembrie, ora 16. Un print pe nume John (Jonathan Stoddard) se plictiseste de viata sa de la curtea regala si decide sa plece in Statele Unite ale Americii, undeva pe langa New York. In acel orasel, John isi deschide o mica afacere.

O printesa de Craciun / Pepiniera de Craciun – filme DIVA

Intr-o zi, John o intalneste pe frumoasa Abigail (Anna Marie Dobbins), o patinatoare celebra de care John se indragosteste.
Craciun regal pe gheata are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

A Lot Like Christmas / Pepiniera de Craciun (2021) – 14 noiembrie, ora 20. Jessica Roberts (Maggie Lawson) administreaza un magazin de brazi. In orasul Hudson unde locuieste Jessica se deschide un nou magazin cu brazi care practica preturi mai mici fata de preturile Jessicai. Pentru a nu da faliment si a-si recastiga clientii Jessica pune in practica sfaturile unui client pe nume Clay Moore (Christopher Russel).

Clay ascunde un mare secret fata de Jessica si anume ca el lucreaza la firma care ii face concurenta.
Filmul are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Diva difuzeaza in premiera filme romantice cu tematica de Craciun in zilele de marti, vineri si duminica. Maratonul filmelor cu tematica Craciunul se desfasoara si anul acesta la Diva, postul difuzand in fiecare zi in intervalul orar 06-02 filme de Craciun.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.