O vrajitoare ingrozitoare – Disney Channel
In acest material vom detalia noutatile lunii septembrie ce vor fi difuzate pe posturile Disney Channel si Disney Junior.

Disney Channel
Casa Bufnitelorsezonul 2, din 5 august, de luni pana vineri, de la ora 16. In sezonul doi al serialului Casa Bufnitelor, eroii se confrunta cu diferite probleme personale. Luz incearca sa se intoarca acasa, Eda este suparata ca si-a pierdut puterile iar King doreste sa afle cine este el de fapt.

Casa Bufnitelor are 2 sezoane terminate cu un total de 39 de episoade, durata fiecarui episod este de 22 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 8,2. In acest moment, producatorii serialului Casa Bufnitelor fac si al 3-lea sezon.

Ghostforce – episoade noi din 5 septembrie, in fiecare zi, de la ora 19. Aventurile celor 3 eroi sunt pe sfarsite. Liv, Andy si Mike, adica echipa Ghostforce se vor lupta in continuare cu raufacatori care invadeaza orasul lor.

Ghostforce are 1 sezon cu un total de 34 de episoade, fiecare episod are durata de 22 de minute iar pe IMDb a primit nota 6,2.

Fantoma si Molly McGee – De luni pana vineri, de la ora 18. Scratch si Molly vor trece prin aventuri interesante si vor ramane foarte buni prieteni.

O vrajitoare ingrozitoare – Din 12 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 20:25. Acest serial este facut dupa cartile scrise de Jill Murphy. O fetita ajunge din greseala la Scoala de vrajitoare si cu toate ca nu are abilitati de vrajitoare, ea doreste foarte mult sa ramana la aceasta scoala.

O vrajitoare ingrozitoare – Disney Channel

O Vrajitoare ingrozitoare are 4 sezoane cu un total de 54 de episoade, fiecare episod are durata de 30 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,2. Acest serial este disponibil si pe Netflix.

Scoala Vikingilor – din 19 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 18:30. Serialul spune povestea a 3 tineri care trec prin diverse aventuri in timp ce se pregatesc sa devina vikingi.

Disney Junior
Eroii in Pijama – din 5 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 16. Pisoi, Bufnita si Sopi vor reveni cu noi aventuri.

Gasca Puisorilor – din 12 septembrie, de luni pana duminica, de la ora 21:30. Gasca Puisorilor va face echipa cu capitanul Tully pentru a restabili pacea la ei in cartier.

Evrica – din 10 septembrie, sambata si duminica, de la ora 16:30. Serialul Evrica spune povestea unei fetite de 8 ani care are idei extraordinare pentru a inventa lucruri cu care spera ca va face o lume mai buna.

Mickey Mouse: Casa distractiei – 17 septembrie, sambata si duminica, de la ora 17:30. Micky si prietenii sai vor avea parte de niste aventuri incredibile.

Postul de televiziune Disney Channel si-a schimbat logoul din 1 septembrie. Acest nou logo evidentiaza atributele canalului, aventura, distractia, eroii neasteptati si prieteniile. Acestea sunt specifice si copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 9 ani.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.