Mamici de pitici cu lipici si alte emisiuni pe Antena Stars
Antena Stars pregateste toamna aceasta 3 reality show-uri cu 4 vedete din showbiz-ul romanesc. Doua dintre noile emisiuni vor incepe luni, 31 august.

Primul reality show se numeste Brigitte si Pastrama si ne va prezenta viata de zi cu zi a celor 2 soti Pastrama. Vom cunoaste si cei doi adolescenti ai familiei Pastrama, Sara si Robi. Emisiunea Brigitte si Pastrama va putea fi urmarita pe postul Antena Stars de luni, 31 august, de la ora 18:45. Emisiunea va fi difuzata in fiecare saptamana in zilele de luni, marti miercuri si joi.

A doua emisiune ce va incepe tot de luni, 31 august, si va fi difuzata tot pe Antena Stars se numeste Jador Adevarat, urmand sa fie difuata in zilele de luni si marti de la ora 22:00. Aceasta emisiune ne va arata viata zi cu zi a lui Jador, un muzician din noua generatie, apreciat de tineri.

Emisiunea Jador Adevarat il va arata pe muzician asa cum este el cu adevarat, atat acasa cat si la evenimentele la care participa. A 3-a emisiune tip reality show ce va fi difuzata de postul Antena Stars se numeste Mamici de pitici cu lipici. Aceasta emisiune va fi difuzata in fiecare zi de vineri, sambata si duminica, din 4 septembrie, de la ora 18:45. Mamici de pitici cu lipici ne prezinta viata de mamici a celor 3 vedete: Elena Ionescu, Roxana Vancea si Sanziana Buruiana.

Mamici de pitici cu lipici si alte emisiuni pe Antena Stars
Prin aceasta emisiune vom face cunostinta cu cei doi copii ai Sanzianei Buruiana (cel de al doilea va veni pe lume toamna aceasta), il vom cunoaste pe Razvan, copilul Elenei Ionescu si pe Milan, baiatul sotului Roxanei Vancea si vom vedea in ce fel de situatii le vor pune copii pe cele 3 mamici de pitici cu lipici.

Chefi la cutite, Sacrificiul si X-Factor, Te cunosc de undeva, iUmor revin din toamna la Antena 1

Din 7 septembrie, Antena 1 vine cu noi sezoane ale celor mai consacrate emisiuni si seriale difuzate de ei. Emisiunea Chefi la cutite (sezonul 8) se va vedea in zilele de luni, marti si miercuri de la ora 20:30 fiind prezentata de Gina Pistol si jurizata de catre cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu.

Serialul romanesc Sacrificiul se va vedea la Antena 1 in fiecare zi de miercuri, acesta fiind ultimul sezon al serialului.

X Factor revine la Antena 1 din 11 septembrie in fiecare zi de vineri de la ora 20:30. Juriul emisiunii va fi alcatuit din: Loredana Groza, Florin Ristei (cei doi sunt nou veniti in juriu), Delia si Stefan Banica Jr. X Factor va fi prezentata de Dani Otil si Razvan Simion.

Sambata, 12 septembrie, incepe sezonul 15 al emisiunii Te cunosc de undeva, incepand cu ora 20:00.
Duminica 13 septembrie va incepe un nou sezon (sezonul 9) iUmor de la ora 20:00. iUmor va fi prezentat de Serban Copot si Dan Badea iar juriul va avea aceeasi componenta: Mihai Bendeac, Delia si Cheloo.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU