Netflix Direct – primul post TV Netflix
Netflix a lansat in Franta sub forma de test un canal TV online cu denumirea Netflix Direct. Pe acest canal sunt difuzate filme si seriale de pe platforma de streaming. Se pare ca francezii sunt mari consumatori de continut TV si prefera sa se uite la un film programat pe TV decat sa isi aleaga singuri ce film sau serial sa vada.

Abonatii francezi ai platformei Netflix sunt cei mai indecisi in alegerile facute in privinta serialelor si a filmelor, francezii sunt cei care cauta cel mai mult prin continutul platformei Netflix pana cand gasesc un program care sa ii multumeasca. De aceea, cei de la Netflix s-u hotarat sa testeze prima data acest canal TV in Franta.
Netflix Direct apare in browserul abonatilor din Franta insa momentan doar in anumite regiuni.

Platforma Netflix a fost fondata in 1997 in California, SUA. Pe aceasta platforma putem viziona filme si seriale de toate genurile. Netflix are disponibile 3 tipuri de abonamente:

-Basic (putem urmari continut Netflix doar pe un dispozitiv in calitate SD, pretul lunar este de 8 Euro)
-Standard (putem urmari continutul Netflix pe 2 dispozitive in calitate HD pretul lunar este de 10 Euro)
-Premium  putem urmari continut Netflix pe 4 dispozitive in calitate 4K pretul lunar este de 12 Euro)

Netflix Direct – primul post TV Netflix
Reamintim ca din luna septembrie Netflix a pus la dispozitie o sectiune gratuita cu cateva filme si seriale pentru a convinge cati mai multi potentiali abonati sa se aboneze, in cazul in care erau indecisi.

O alta promotie a fost facuta de curand de Netflix sub denumirea de Divertisment Nelimitat Reducere de 50% in primele 2 luni. Aceasta reducere se aplica in in luna octombrie noilor abonati:

-Basic – 4 Euro pe luna in primele 2 luni, dupa care pretul este de 8 Euro
-Standard – 5 Euro pe luna in primele 2 luni, dupa care pretul este de 10 Euro
-Premium 6 Euro pe luna in primele 2 luni, dupa care pretul este de 12 Euro.

Din data de 21 octombrie a fost retrasa aceasta reducere de 50%. Daca cei de la Netflix se vor hotari sa isi lanseze un post tv peste tot in lume atunci acesta va fi un concurent serios pentru posturile premium HBO sau FilmBox. Reamintim ca si posturile HBO detin o platforma de straming care este inclusa in pachetele HBO sau Maxpack si se numeste HBO GO.
Voi ce parere aveti de aceasta idee a celor de la Netflix privind lansarea un post TV?

Update 25.01.2021: Netflix Direct va fi lansat la nivel global;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

    • Netflix are multe productii originale din mai multe tari si sunt chiar bune, enumerand cateva: Narcos, Dark, Fabrica de bani, Stranger Things, BoJack Horseman, Ozark, The Crown si multe altele.
      Oricum, momentan nu se „aude” nimic de Netflix Direct in Romania, probabil depinde de efectul avut in Franta.