Oferta DigiNET Mobil AllView dintre RCS-RDS si AllView

Compania RCS-RDS a incheiat un acord impreuna cu furnizorul de terminale mobile AllView astfel incat, la fiecare tableta AllView achizitionata, putem primi o cartela DigiNet Mobil pentru utilizarea internetului mobil.

Cum putem primi o astfel de cartela? Trebuie sa achizitionam o tableta AllView (indiferent de marca) de la orice magazin care distribuie astfel de echipamente (inclusiv magazine online gen eMag, PC Garage, etc.) si vom primi o cartela inactiva Digi pe care o putem folosi pentru internet. Totusi, oficialii RCS-RDS nu ne pot comunica pentru ce modele de tablete sau cel putin de la ce magazin putem fi siguri ca primim o astfel de cartela dar cel putin au confirmat existenta acestei oferte.De asemenea si oficialii eMag au fost la fel de nelamuriti cand le-am prezentat aceasta oferta insa inclusiv ei au parut nelamuriti.

Cartela poate avea o viteza de 21.6 Mbps (in functie de localitatea in care este folosita) si are 5 GB cantitate de trafic pe luna. Daca se depaseste, viteza este limitata la 128 Kbps download si 64 Kbps upload. Practic, este aceeasi cartela disponibila la abonamentul DigiNet Mobil Standard (15 RON/luna) a companiei RCS-RDS.

Gratuitatea abonamentului este valabila 1 an, dupa aceasta perioada (daca mai dorim acest serviciu), putem plati 15 lei pe luna (sau 25 lei pe luna daca ne decinem sa trecem la 10 GB lunar).

Pentru cei care nu stiu, cartela este numai 3G (nu este 2G/GSM), deci se poate folosi numai un dispozitiv 3G (telefon, tableta, router, etc.).

Oferta aceasta este valabila pana la 30.06.2015 iar oficialii companiei RCS-RDS ne ofera ca termen de activare al cartelei 48 de ore de la inregistrarea solicitarii (sesizarii) pe care trebuie sa o facem apeland numarul 0314007777 (sau *777 numar gratuit apelabil din DigiMOBIL).

Mesajul afisat pe flyer-ul care se ofera impreuna cu pachetul format din tableta si cartela este urmatorul:

Stimate utilizator,

     Ati achizitionat, impreuna cu tableta AllView, in cadrul unei oferte-pachet, o cartela SIM pentru servicii de acces internet mobil in reteaua Digi Net Mobil. Furnizorul serviciului de acces internet mobil este RCS & RDS S.A.”

Continutul ofertei DigiNET Mobil AllView:

5 GB trafic lunar de date mobile la viteze de transfer de pana la 21,6 Mbps.

Durata determinata de 12 luni.

Cost lunar: 0 lei.

Termen de activare: maxim 48 ore de la inregistrarea solicitarii.

Conditii de utilizare a ofertei:

  1. Pentru activarea cartelei, sunati la numarul de telefon 031.400.7777 – Departamentul de relatii cu clientii RCS-RDS. Un operator va va solicita identificarea OFERTEI prin indicarea seriei de pe ambalajul cartelei si va va confirma conditiile de contractare.
  2. Vi se vor cere datele proprii de identificare necesare incheierii contractului de furnizare servicii de comunicatii electronice si va va fi solicitat acordul expres pentru oferta prezentata. Inregistrarea convorbirii telefonice si a acordului exprimat echivaleaza cu incheierea valabila a contractului prin mijloace de comunicare la distanta.
  3. Aveti dreptul de a denunta contractul incheiat cu RCS-RDS in termen de 14 zile lucratoare de la data incheierii acestuia, fara penalitati.

Cea mai populara tableta AllView o puteti achizitiona la pretul de 349 RON de AICI iar cea mai performanta tableta AllView este aceasta.

Update: Cartelele se ofera la tabletele AllView H7 si AllView H7S.

Update 2: Oferta nu mai este valabila, confirma oficialii AllView.

allview

 

Vezi si noua promotie dintre RCS-RDS (Digi) si AllView, „Fii smart pe 7 mai”.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.