Oferta Orange la plata facturii online
Orange Romania lanseaza o noua oferta numita „Online platesc, bonus primesc” prin care abonatii care achita online factura in valoare de minim 30 de lei, primesc beneficii suplimentare.

La plata online a facturii din MyOrange pentru persoanele fizice (factura trebuie sa fie in valoare de minim 30 de lei) putem primi urmatoarele beneficii pe numerele aferente contractului (bineinteles, daca nu avem deja aceste beneficii):
-trafic de internet nelimitat;
-minute si SMS-uri nationale nelimitate;
-1000 minute internationale catre aceleasi destinatii precum cele incluse in abonamentul detinut;

Oferta Orange la plata facturii online
Urmatorii clienti se incadreaza la noua oferta Orange Online platesc, bonus primesc: Orange Fun, Orange Me, Orange Me Start cu abonamente de minim 7 euro activate dupa 6.09.2017, la care se adauga abonamentele de date mobile activate din 03.04.2017. Sunt excluse abonamentele Orange Young, Orange Senior sau Orange Me 25.

Bonusul se ofera o singura data la 30 de zile iar oferta este valabila pana la 31 august 2020. Oferta nu este valabila abonatilor Orange Yoxo sau celor cu abonament reincarcabil.

Bonusul pentru trafic de internet nelimitat este consumat inainte de resursele abonamentului insa dupa alte bonusuri de internet active. Daca abonamentul este cu roaming, acest bonus se poate consuma si in roaming in SEE conform limitelor de consum.

Bonusul cu minute si SMS-uri nelimitate in retelele nationale se consuma inainte de beneficiile incluse iar bonusul pentru cele 1000 de minute internationale se consuma dupa beneficii incluse in abonamentul detinut.

Oferta Orange la plata facturii online

Reamintim ca Orange a lansat o campanie inclusiv pentru utilizatorii cartelelor prepay (oferta valabila pana pe 10 august), conform careia se ofera bonus trafic de internet dublu si 10% credit inapoi la activarea online a unei extraoptiuni Orange si la reincarcarea din platforma MyOrange.

Recent au fost lansate noile abonamente Orange Fun si Orange Smart de la 8 euro pe luna pana la 25 de euro pe luna.

Ce parere aveti despre cele 3 beneficii oferite de Orange la plata facturii online? Lasati un comentariu mai jos.

Update 14.07.2020: Orange organizeaza si o tombola prin care putem castiga unul dintre cele 30 de telefoane Samsung Galaxy S10 5G prin tragere la sorti;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU