The Outpost / Avanpostul – sezonul 4 la Diva
Postul de televiziune Diva anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca incepand de joi, 23 iunie, va difuza sezonul 4 al serialului The Outpost / Avanpostul (2018). Serialul va fi difuzat in fiecare joi, de la ora 21:00, cate 2 episoade consecutive. Avanpostul poate fi vazut si sambata si duminica, de la ora 20:00 respectiv 10:00 dimineata in reluare.

Asa cum ne-a obisnuit acest serial, sezonul 4 va fi, de asemenea, plin de actiune si suspans. Sezonul 3 s-a incheiat atunci cand Gwynn Calkussar (Imogen Waterhouse) se sacrifica pentru a o distruge pe Yavala. In timp ce Talon (Jessica Green) si Garret (Jake Stormoen) incearca sa gaseasca un nou lider pentru Avanpost, apare o noua amenintare si vor aparea niste creaturi hidoase.

Fiinte asemanatoare zeilor vor incerca sa-si revendice Kinje-urile iar Talon si prietenii ei vor fi prezenti in viziunile acestor fiinte ca prin magie. Luna (Maeve Courtier-Lilley) este o vrajitoare care incearca sa o omoare pe Talon pentru a se razbuna insa isi da seama ca mostenirea ei depinde de ce se va intampla cu Talon.

Dupa ce isi pierde iubitul, Falista (Georgia May Foote) se aliaza cu noi zei in schimbul unui favor. Talon si Zed (Reece Ritchie) vor descoperi o noua specie de fiinte extrem de periculoase care vor explica adevarul despre originile lui Talon.

The Outpost / Avanpostul – sezonul 4 la Diva

Noile episoade ale serialului Avanpostul vor raspunde la cateva intrebari esentiale. Producatorii serialului Avanpostul sunt: Dean Devlin, Jonathan Glassner, alaturi de Jonathan English si Jennifer Griffin.

Sezonul 4 al serialului Avanpostul are 13 episoade, fiecare episod are durata medie de 44 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,6. Avanpostul este un serial plin de mister, actiune si creaturi fantastice, pe scurt un serial ce va captiva intreaga familie.

Diva apartine companiei NBC Universal si difuzeaza filme si seriale. Se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din Romania, printre care amintim Orange, Vodafone, Digi, Focus Sat si INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.