Promotie Kaspersky Safe Kids la Telekom

Promotie Kaspersky Safe Kids la Telekom – Kaspersky Safe Kids este o aplicatie utila pentru siguranta, monitorizarea si localizarea copiilor iar Telekom ofera promotional aceasta aplicatie abonatilor sai.

Aplicatia Kaspersky Safe Kids este oferita 3 luni gratuit pentru toti clientii abonati la telefonia mobila Telekom. Ulterior perioadei de 3 luni, aplicatia este tarifata cu 1 euro/luna. Activarea promotiei cu 3 luni gratuite pentru aplicatia creata de Kaspersky se face trimitand SMS cu textul copil la numarul 1333. Dezactivarea acestui serviciu se face trimitand SMS cu textul STOP la numarul 1333.

Utilizand aplicatia Kaspersky Safe Kids putem beneficia de urmatoarele:
-monitorizarea apelurilor si mesajelor;
-localizarea telefonului pe harta;
-gestionarea timpului petrecut in fata ecranului;
-filtrarea continutului online;
-monitorizarea nivelului bateriei;

Oferta este disponibila atat pentru abonatii noi cat si pentru abonatii Telekom existenti. Aplicatia poate fi utilizata gratuit doar pentru anumite functii precum gestionarea timpului petrecut in fata ecranului, filtrarea continutului online managementul aplicatiilor iar versiunea Premium costa 14.95$. Astfel, daca intentionam sa utilizam aceasta aplicatie pentru aproximativ 2 ani, poate fi mai avantajos sa achizitionam aplicatia Premium, decat sa platim chirie lunara la Telekom.

Kaspersky Lab este una dintre cele mai mari multinationale in domeniul cyber-security si anti-virus fondata in Rusia, in prezent are peste 400 de milioane de utilizatori si peste 4000 de angajati la nivel mondial. Desi Kaspersky Lab a fost fondata in Rusia iar top-managementul este tot din Rusia, compania este detinuta de catre un holding bazat in UK. Kaspersky ofera produse de top in domeniul securitatii precum:

  • Kaspersky Internet Security;
  • Kaspersky Total Security;
  • Kaspersky Security Cloud;
  • Kaspersky Anti-Virus;
  • Kaspersky VPN Secure Connection;

Reamintim ca Telekom a oferit in trecut Norton Online Security abonatilor sai, o licenta gratuita timp de 2 luni si posibilitatea de a plati incepand cu a 3-a luna 0.60 euro/TVA inclus. In plus, promotional puteam beneficia si de Norton Mobile Security 1.19 euro/TVA inclus.

Voi ce parere aveti despre aplicatia Kaspersky Safe Kids, sunteti interesati sa utilizati aceasta aplicatie? Daca ati folosit-o, ce avantaje si dezavantaje ati constatat pana in prezent?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.